Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC rkradomskos RSC Orki
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Dyluś met de inworp. Broczkowski geeft de bal voor. Hana Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - RSC Orki 1:0

7e minuut.
Ignaczak met een sublieme pass. Bách rent richting de bal. Bartnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartnik krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bách met de inworp. Abakanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś geeft de bal voor. Filloni kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś met een sublieme pass. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti haalt uit met een fantastische trap. Treder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - RSC Orki 2:0

44e minuut.
Vyomesh probeert naar een medespeler te passen. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti speelt de bal door. Hana Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rkradomskos 35%, RSC Orki 65%.
FC rkradomskos - RSC Orki 2:0

48e minuut.
Vyomesh passt de bal in één keer door. Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal in één keer door. Filloni heeft problemen om de bal te vangen. Filloni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hana Nayhan met de inworp. Vyomesh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dyluś passt de bal zonder na te denken. Cavallotti rent richting de bal. Cavallotti passt de bal met de wreef. Filloni rent richting de bal. Filloni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bách met de inworp. Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal met de wreef. Cavallotti rent richting de bal. Cavallotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Orczykowski controleert de bal met de borst. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kręcioł is nu in balbezit. Vyomesh verovert de bal door een tackle van achteren. Vyomesh probeert naar een medespeler te passen. Filloni is nu in balbezit. Filloni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Treder trapt de bal weg van het doel. Suchan kopt de bal weg. Filloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Filloni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rkradomskos 35%, RSC Orki 65%.
FC rkradomskos - RSC Orki 2:0