Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzęsiste Szczupaki KS Gryfy Szczecin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Scyzoryk passt de bal in één keer door. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sygnat. Sygnat krijgt een gele kaart. Korbiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzonkowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lorsen geeft een lange en hoge pass. Sygnat rent richting de bal. Sygnat passt de bal in één keer door. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ułazik probeert naar een medespeler te passen. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen begaat een overtreding. Piątek raakt geblesseerd tijdens het duel. Gościewicz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Warulik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smolarek komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Jędras geeft een hoge lob. Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk speelt de bal door. Korbiel rent richting de bal. Korbiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz passt de bal zonder na te denken. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Jędras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scyzoryk is nu in balbezit. Scyzoryk passt de bal in één keer door. Korbiel rent richting de bal. Korbiel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek onderschept slim de pass. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - KS Gryfy Szczecin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzęsiste Szczupaki 44%, KS Gryfy Szczecin 56%.
Rzęsiste Szczupaki - KS Gryfy Szczecin 1:0

54e minuut.
Scyzoryk rent richting de bal. Scyzoryk speelt de bal door. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel rent richting de bal. Korbiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Łokietek passt de bal in één keer door. Gościewicz rent richting de bal. Lorsen met een sublieme pass. Piątek is nu in balbezit. Piątek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek passt de bal in één keer door. Wysokiński is nu in balbezit. Piątek onderschept slim de pass. Piątek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Jędras de bal. Grzonkowski rent richting de bal. Gościewicz onderschept slim de pass. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek haalt uit met een fantastische trap. Jagodziński bokst de bal weg.

73e minuut.
Ebel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolarek met de inworp. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korbiel speelt de bal door. Jędras is nu in balbezit. Sygnat maakt een afschuwelijke overtreding. Sygnat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jędras wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzęsiste Szczupaki 50%, KS Gryfy Szczecin 50%.
Rzęsiste Szczupaki - KS Gryfy Szczecin 1:0