Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GieKSa OLE Reduta Bisztynek
433 Tactiek ania
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten excellent
poor Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Papuga met een sublieme pass. Leja speelt de bal door. Klungelig pakt Jingtian de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Bałaban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:1

7e minuut.
Belodedici passt de bal in één keer door. Daar is Dzikuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leja verovert de bal door een tackle van achteren. Leja schiet op doel. Bałaban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:2

9e minuut.
Belodedici met een sublieme pass. Jingtian is nu in balbezit. Piekarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jingtian raakt geblesseerd tijdens het duel. Rəfiyev komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chomiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maćkiewicz de bal onder controle te krijgen. Rəfiyev speelt de bal door. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Papuga passt de bal zonder na te denken. Durka is nu in balbezit. Durka speelt de bal door. Jingtian rent richting de bal. Jingtian schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Rəfiyev kopt de bal weg. Pop met een sublieme pass. Rəfiyev met een sublieme pass. Leja is nu in balbezit. Leja schiet op doel. Bałaban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:3

27e minuut.
Daar is Chomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian probeert naar een medespeler te passen. Leja rent richting de bal. Leja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:4

27e minuut.
Chaniewski met een sublieme pass. Daar is Leja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici geeft een hoge lob. Leja rent richting de bal. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rəfiyev passt de bal in één keer door. Daar is Belodedici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici geeft een lange en hoge pass. Leja maakt een snoekduik en kopt de bal. Bałaban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:5

34e minuut.
Kalinowski onderschept slim de pass. Kalinowski met een sublieme pass. Leja rent richting de bal. Leja draait met de bal, schiet en ... Bałaban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:6

35e minuut.
Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja rent richting de bal. Leja passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jingtian de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian is nu in balbezit. Leja is nu in balbezit. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:7

45e minuut.
Kalinowski geeft een lange en hoge pass. Jingtian heeft problemen om de bal te vangen. Leja is nu in balbezit. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Bałaban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 75%, Reduta Bisztynek 25%.
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:7

47e minuut.
Chomiński rent richting de bal. Belodedici onderschept slim de pass. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Leja is nu in balbezit. Leja schiet op doel. Bałaban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durka is nu in balbezit. Durka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:8

48e minuut.
Klungelig pakt Jingtian de bal. Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev passt de bal zonder na te denken. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jingtian speelt de bal door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Leja rent richting de bal. Leja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Papuga onderschept slim de pass. Papuga geeft een hoge lob. Piekarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Leja is nu in balbezit. Leja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rəfiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəfiyev passt de bal in één keer door. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja haalt uit met een fantastische trap. Bałaban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:9

59e minuut.
Lancelowski met een sublieme pass. Durka heeft problemen om de bal te vangen. Durka speelt de bal door. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piekarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:10

61e minuut.
Maćkiewicz passt de bal met de wreef. Rəfiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəfiyev passt de bal zonder na te denken. Leja rent richting de bal. Leja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kalinowski passt de bal met de wreef. Leja probeert de bal aan de voet te houden. Lancelowski rent richting de bal. Leja onderschept slim de pass. Leja schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Piekarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rəfiyev met een snelle inworp. Belodedici geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:11

70e minuut.
Kalinowski rent richting de bal. Kalinowski met een sublieme pass. Leja rent richting de bal. Leja haalt uit met een fantastische trap. Dzikuński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:12

73e minuut.
Piekarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brachmański onderschept slim de pass. Brachmański geeft een lange en hoge pass. Durka speelt de bal door. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Bałaban bokst de bal weg.

82e minuut.
Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka geeft een lange en hoge pass. Jingtian heeft problemen om de bal te vangen. Rəfiyev rent richting de bal. Rəfiyev haalt uit met een fantastische trap. Bałaban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian schiet op doel. Bałaban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:13

84e minuut.
Chomiński rent richting de bal. Jingtian rent richting de bal. Jingtian geeft een hoge lob. Leja rent richting de bal. Leja schiet op doel. Bałaban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rəfiyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga speelt de bal door. Daar is Jingtian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Bałaban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Rəfiyev kopt de bal weg. Belodedici kan de bal niet met de borst controleren. Belodedici geeft de bal voor. Leja rent richting de bal. Leja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Rəfiyev met een sublieme pass. Klungelig pakt Jingtian de bal. Rəfiyev probeert naar een medespeler te passen. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 84%, Reduta Bisztynek 16%.
GieKSa OLE - Reduta Bisztynek 0:14