Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patalachy FC KSZO1929
532 CD Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg is nu in balbezit. Obreshkov kan de bal niet met de borst controleren. Obreshkov geeft de bal voor. Bilbao is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - KSZO1929 1:0

8e minuut.
Obreshkov speelt de bal door. Klungelig pakt Pilarz de bal. Suchomski rent richting de bal. Suchomski draait met de bal, schiet en ... Koszora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sikima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cámara Rey onderschept slim de pass. Cámara Rey geeft een lange en hoge pass. Téllez kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuschele de bal. Nuschele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bożym geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mikker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obreshkov geeft de bal voor. Daar is Tylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pilarz kopt de bal weg. Daar is Zelkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov met een sublieme pass. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Walburg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sochacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sochacki passt de bal in één keer door. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov met een sublieme pass. Nuschele rent richting de bal. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patalachy FC 32%, KSZO1929 68%.
Patalachy FC - KSZO1929 1:0

52e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelkowski. Obreshkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obreshkov met een snel genomen vrije trap. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - KSZO1929 2:0

55e minuut.
Tylas geeft de bal voor. Téllez kopt de bal weg. Daar is Mikker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikker geeft een lange en hoge pass. Dumiok probeert de bal aan de voet te houden. Piesik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Piesik trapt de bal weg van het doel. Pilarz kopt de bal weg. Daar is Białożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel. Piesik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Obreshkov kopt de bal weg. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele haalt uit met een fantastische trap. Piesik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tylas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sochacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilarz rent richting de bal. Pilarz probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cámara Rey met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Nuschele rent richting de bal. Nuschele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Daar is Żytomirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikker is nu in balbezit. Mikker met een sublieme pass. Bilbao rent richting de bal. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pilarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dumiok de bal. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele haalt uit met een fantastische trap. Piesik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - KSZO1929 3:0

82e minuut.
Dumiok rent richting de bal. Dumiok geeft de bal voor. Mikker speelt de bal door. Klungelig pakt Nuschele de bal. Nuschele haalt uit met een fantastische trap. Piesik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - KSZO1929 4:0

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Walburg de bal onder controle te krijgen. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele passt de bal zonder na te denken. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel. Piesik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - KSZO1929 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patalachy FC 30%, KSZO1929 70%.
Patalachy FC - KSZO1929 5:0