Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Błonie FC Bory
424 Tactiek Jedziesz
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Harnwell kopt de bal weg. Łabędzki is nu in balbezit. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Boccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki onderschept slim de pass. Łabędzki met een sublieme pass. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki speelt de bal door. Maassen met een sublieme pass. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ... Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Julinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa onderschept slim de pass. Drywa speelt de bal door. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Maassen is nu in balbezit. Gut begaat een overtreding. Maassen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magne met een snel genomen vrije trap. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Czyżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicol begaat een overtreding. Czyżewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łabędzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Węglarz kopt de bal weg. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Ambroszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabędzki onderschept slim de pass. Łabędzki geeft een lange en hoge pass. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Łabędzki met een sublieme pass. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski passt de bal in één keer door. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 70%, FC Bory 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Błonie - FC Bory 0:0

56e minuut.
Abadan geeft de bal voor. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Węglarz rent richting de bal. Maassen rent richting de bal. Maassen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Abadan passt de bal in één keer door. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz speelt de bal door. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Faust geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski met de inworp. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Czyżewski passt de bal met de wreef. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki passt de bal zonder na te denken. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Maassen speelt de bal door. Węglarz rent richting de bal. Węglarz passt de bal in één keer door. Drywa rent richting de bal. Drywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - FC Bory 0:1

86e minuut.
Klungelig pakt Vicol de bal. Kocian probeert naar een medespeler te passen. Ambroszkiewicz speelt de bal door. Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen schiet op doel. Boccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki geeft de bal voor. Daar is Harnwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - FC Bory 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 71%, FC Bory 29%.
KS Błonie - FC Bory 0:2