Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maks Chrobry Głogów Polanowive Krakow
433 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Szwaja speelt de bal door. Olszański probeert naar een medespeler te passen. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda draait met de bal, schiet en ... Chudzikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chudzikowski trapt de bal weg van het doel. Licheński kopt de bal weg. Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki geeft een hoge lob. Brózda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wnuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raczek rent richting de bal. Raczek haalt uit met een fantastische trap. Chudzikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maks Chrobry Głogów - Polanowive Krakow 0:1

16e minuut.
Wilczycki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosik. Wilczycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilczycki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żytomirski rent richting de bal. Raczek onderschept slim de pass. Brózda is nu in balbezit. Brózda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Iwanicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek is nu in balbezit. Szwaja is nu in balbezit. Raczek verovert de bal door een tackle van achteren. Raczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maks Chrobry Głogów - Polanowive Krakow 0:2

33e minuut.
Ciszewski met een harde bal richting middenveld. Koźlarz kopt de bal weg. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner is nu in balbezit. Bronner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tosik rent richting de bal. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koźlarz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Iwanicki geeft een lange en hoge pass. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda geeft een hoge lob. Raczek is nu in balbezit. Raczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maks Chrobry Głogów 54%, Polanowive Krakow 46%.
Maks Chrobry Głogów - Polanowive Krakow 0:2

54e minuut.
Rudak is nu in balbezit. Rudak geeft de bal voor. Zaorski geeft een lange en hoge pass. Brózda rent richting de bal. Brózda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Licheński is nu in balbezit. Licheński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szwaja de bal onder controle te krijgen. Raczek rent richting de bal. Raczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Szwaja de bal onder controle te krijgen. Raczek is nu in balbezit. Raczek draait met de bal, schiet en ... Chudzikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wnuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raczek is nu in balbezit. Brózda rent richting de bal. Brózda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maks Chrobry Głogów - Polanowive Krakow 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maks Chrobry Głogów 42%, Polanowive Krakow 58%.
Maks Chrobry Głogów - Polanowive Krakow 0:3