Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Polanowive Krakow
JacuWoods2 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 15.3
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeballos met de inworp. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Wilczycki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 1:0

6e minuut.
Zeballos met een sublieme pass. Domaradzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Tartarelli de bal. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... Ciszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 2:0

16e minuut.
Domaradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaradzki passt de bal zonder na te denken. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 3:0

17e minuut.
Domaradzki met een sublieme pass. Zeballos met een sublieme pass. Klungelig pakt Tartarelli de bal. Zeballos is nu in balbezit. Zeballos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 4:0

23e minuut.
Bronner met een sublieme pass. Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal met de wreef. Ibele rent richting de bal. Ibele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 5:0

29e minuut.
Zeballos is nu in balbezit. Zeballos passt de bal zonder na te denken. Domaradzki speelt de bal door. Ibele is nu in balbezit. Ibele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 6:0

30e minuut.
Zeballos heeft problemen om de bal te vangen. Zeballos met een sublieme pass. Adrian met een sublieme pass. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Domaradzki kopt de bal weg. Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele onderschept slim de pass. Ibele draait met de bal, schiet en ... Ciszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 7:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adrian met een snelle inworp. Dzierżyński controleert de bal met de borst. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ibele rent richting de bal. Adrian met een sublieme pass. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... Ciszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 8:0

43e minuut.
Klungelig pakt Iwanicki de bal. Brózda rent richting de bal. Domaradzki speelt de bal door. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iwanicki probeert de bal met de borst te controleren. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner met een sublieme pass. Ibele rent richting de bal. Ibele haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 26%, Polanowive Krakow 74%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 8:0

47e minuut.
Zeballos rent richting de bal. Zeballos passt de bal met de wreef. Domaradzki speelt de bal door. Daar is Ibele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Domaradzki is nu in balbezit. Domaradzki passt de bal zonder na te denken. Ibele is nu in balbezit. Ibele haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 9:0

57e minuut.
Wilczycki rent richting de bal. Ibele verovert de bal door een tackle van achteren. Ibele passt de bal zonder na te denken. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 10:0

61e minuut.
Adrian met een sublieme pass. Domaradzki is nu in balbezit. Domaradzki passt de bal met de wreef. Ibele heeft problemen om de bal te vangen. Ibele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dobrzański geeft een lange en hoge pass. Olszański kopt de bal weg. Wilczycki is nu in balbezit. Ibele rent richting de bal. Ibele draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Tartarelli passt de bal met de wreef. Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki passt de bal in één keer door. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 11:0

69e minuut.
Domaradzki heeft problemen om de bal te vangen. Domaradzki probeert naar een medespeler te passen. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ibele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibele haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ibele is nu in balbezit. Dzierżyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bronner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibele rent richting de bal. Dzierżyński geeft een hoge lob. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Iwanicki met een sublieme pass. Rosiek rent richting de bal. Bronner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bronner krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Domaradzki kan de bal niet met de borst controleren. Domaradzki met een sublieme pass. Ibele heeft problemen om de bal te vangen. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 12:0

77e minuut.
Domaradzki passt de bal zonder na te denken. Adrian is nu in balbezit. Adrian speelt de bal door. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele schiet op doel. Ciszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 13:0

83e minuut.
Bronner onderschept slim de pass. Bronner met een sublieme pass. Adrian rent richting de bal. Adrian geeft een hoge lob. Tartarelli springt en kopt de bal. Ciszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 14:0

86e minuut.
Adrian probeert naar een medespeler te passen. Ibele rent richting de bal. Ibele passt de bal met de wreef. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zeballos is nu in balbezit. Zeballos probeert naar een medespeler te passen. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 15:0

88e minuut.
Tartarelli passt de bal met de wreef. Zeballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos passt de bal met de wreef. Tartarelli is nu in balbezit. Zeballos geeft de bal voor. Ciszewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 29%, Polanowive Krakow 71%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Polanowive Krakow 15:0