Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
getto102 KS Żory 1991
5Defensive4DEF Tactiek Zajebista 5-2-3
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 16.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen tragisch
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Kruszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soroka met een snelle inworp. Ayibov rent richting de bal. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski bokst de bal weg.

5e minuut.
Soroka kan de bal niet met de borst controleren. Pattavina probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka is nu in balbezit. Soroka geeft een lange en hoge pass. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pattavina passt de bal zonder na te denken. Kowalik is nu in balbezit. Kowalik passt de bal in één keer door. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Piątek onderschept slim de pass. Başaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek rent richting de bal. Piątek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Stanciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalik is nu in balbezit. Kowalik geeft de bal voor. Piątek is nu in balbezit. Piątek draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Jagiełło bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek verovert de bal door een tackle van achteren. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Żory 1991 1:0

32e minuut.
Kaddatz met de inworp. Kowalik rent richting de bal. Kowalik geeft een hoge lob. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Pasikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Żory 1991 2:0

36e minuut.
Jagiełło onderschept slim de pass. Ayibov rent richting de bal. Daar is Ayibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Żory 1991 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 37%, KS Żory 1991 63%.
getto102 - KS Żory 1991 3:0

46e minuut.
Zielaskiewicz onderschept slim de pass. Zielaskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ayibov rent richting de bal. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Żory 1991 4:0

51e minuut.
Piątek onderschept slim de pass. Soroka is nu in balbezit. Piątek verovert de bal door een tackle van achteren. Ayibov rent richting de bal. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piątek rent richting de bal. Piątek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Başaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaddatz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Başaran raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayibov neemt de penalty, wat een uithaal! Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Żory 1991 5:0

68e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Simoiu geeft een hoge lob. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. State rent richting de bal. State draait met de bal, schiet en ... Nordmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Shabrov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jung kopt de bal weg. State bereikt de bal nog maar net als eerste. State draait met de bal, schiet en ... Nordmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Żory 1991 5:1

74e minuut.
Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov onderschept slim de pass. Daar is Ayibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Żory 1991 6:1

75e minuut.
Bulajić komt het veld opgelopen. Gómez komt het veld opgelopen. Borowy komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kereki kopt de bal weg. Zielaskiewicz rent richting de bal. Pattavina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zielaskiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zielaskiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bulajić geeft een lange en hoge pass. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Soroka zijn tegenspeler op de grond. Soroka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Soroka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Borowy de bal onder controle te krijgen. Başaran is nu in balbezit. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu geeft een hoge lob. Stanciu is nu in balbezit. State verovert de bal door een tackle van achteren. State haalt uit met een fantastische trap. Nordmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. State rent richting de bal. State schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Soroka kopt de bal weg. Kline probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stanciu rent richting de bal. State onderschept slim de pass. State draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 41%, KS Żory 1991 59%.
getto102 - KS Żory 1991 6:1