Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 Gieschewald
Zajebista 5-2-3 Tactiek trojka
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
18.1 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten average
tragic Passen weak
average Verdedigen average


7e minuut.
Moses geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zielaskiewicz met een snelle inworp. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung schiet op doel. Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. State is nu in balbezit. State haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. State is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Kereki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyś rent richting de bal. Pyś passt de bal in één keer door. Pagano rent richting de bal. Pagano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kruszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasiborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagano rent richting de bal. Pagano draait met de bal, schiet en ... Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pyś is nu in balbezit. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Gieschewald 0:1

25e minuut.
Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Chojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung schiet op doel. Marudzewicz bokst de bal weg. State rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kline neemt de hoekschop. State is nu in balbezit. State schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marudzewicz met een harde bal richting middenveld. Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny verovert de bal door een tackle van achteren. Zadwórny geeft de bal voor. Grzybiński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pyś rent richting de bal. Boryczka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pyś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pyś zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Gieschewald 0:2

30e minuut.
Moses met de inworp. Kaddatz is nu in balbezit. Kaddatz geeft de bal voor. Pagano is nu in balbezit. Pagano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marecki geeft een hoge lob. Jung rent richting de bal. State is nu in balbezit. State haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Gieschewald 1:2

37e minuut.
Marecki geeft een lange en hoge pass. Mojzesowicz kopt de bal weg. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Gieschewald 1:3

41e minuut.
Moses onderschept slim de pass. Moses geeft de bal voor. Zadwórny kopt de bal weg. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyś rent richting de bal. Pyś geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 59%, Gieschewald 41%.
KS Żory 1991 - Gieschewald 1:3

48e minuut.
Kwasiborski onderschept slim de pass. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bingowicz. Bingowicz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś passt de bal met de wreef. Pagano rent richting de bal. Pagano schiet op doel. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Gieschewald 1:4

67e minuut.
Grzybiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zielaskiewicz. Grzybiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moses met een snel genomen vrije trap. Pyś is nu in balbezit. Pyś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Gieschewald 1:5

68e minuut.
Shabrov geeft de bal voor. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herzog. Herzog krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kereki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki geeft een hoge lob. Pyś speelt de bal door. Pagano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Grzybiński schiet op doel. Inworp. Herzog met een snelle inworp. Pagano rent richting de bal. Pagano draait met de bal, schiet en ... Pasikowski bokst de bal weg.

85e minuut.
Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zadwórny de bal. Zadwórny passt de bal zonder na te denken. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny passt de bal met de wreef. Grzybiński is nu in balbezit. Pyś rent richting de bal. Pyś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 62%, Gieschewald 38%.
KS Żory 1991 - Gieschewald 1:5