Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0048
  • Stadion: Awentyn Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2757
Awentyn Kolejorz Poznań
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Inworp. Szubartowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mokry rent richting de bal. Knizia onderschept slim de pass. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dragunek is nu in balbezit. Wdowczyk is nu in balbezit. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. Szczucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Kolejorz Poznań 0:1

26e minuut.
Mokry verovert de bal door een tackle van achteren. Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski speelt de bal door. Klisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klisiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Popielarz passt de bal zonder na te denken. Jasiński rent richting de bal. Jasiński speelt de bal door. Klisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klisiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Knizia rent richting de bal. Stadnik begaat een overtreding. Knizia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wdowczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klisiak heeft problemen om de bal te vangen. Klisiak haalt uit met een fantastische trap. Galikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Awentyn - Kolejorz Poznań 1:1

35e minuut.
Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski geeft de bal voor. Szubartowski kan de bal niet met de borst controleren. Klisiak rent richting de bal. Klisiak schiet op doel. De bal raakt de paal. Galikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Kolejorz Poznań 2:1

42e minuut.
Dragunek speelt de bal door. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek speelt de bal door. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 66%, Kolejorz Poznań 34%.
Awentyn - Kolejorz Poznań 2:1

47e minuut.
Aleksandrowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymiczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aleksandrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Awentyn - Kolejorz Poznań 2:2

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Galikowski niet meer kan verder spelen. Subocz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 41%, Kolejorz Poznań 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Awentyn - Kolejorz Poznań 2:2