Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz Poznań Gieschewald
Normal Tactiek trojka
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 29.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Rusnarczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasiborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marecki kan de bal niet met de borst controleren. Marecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - Gieschewald 0:1

14e minuut.
Pyś met een sublieme pass. Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzybiński de bal. Grzybiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - Gieschewald 0:2

20e minuut.
Marudzewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gurgul met een snelle inworp. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moses met de inworp. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokry verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś passt de bal met de wreef. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ... Marecki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stadnik geeft de bal voor. Inworp. Kwasiborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasiborski met een snelle inworp. Zadwórny probeert naar een medespeler te passen. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap. Galikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Langiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - Gieschewald 0:3

41e minuut.
Grzybiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langiewicz. Grzybiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Mojzesowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - Gieschewald 0:4

43e minuut.
Marecki is nu in balbezit. Pyś rent richting de bal. Pyś passt de bal met de wreef. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz Poznań 73%, Gieschewald 27%.
Kolejorz Poznań - Gieschewald 0:4

51e minuut.
Szubartowski kopt de bal weg. Inworp. Moses met de inworp. Mojzesowicz speelt de bal door. Pyś speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Szubartowski met de inworp. Mojzesowicz met een sublieme pass. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Langiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojzesowicz met de inworp. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Galikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Marecki speelt de bal door. Szubartowski rent richting de bal. Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Inworp. Kwasiborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marecki rent richting de bal. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś haalt uit met een fantastische trap. Galikowski bokst de bal weg. Langiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - Gieschewald 0:5

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bingowicz met een snelle inworp. Zadwórny speelt de bal door. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mojzesowicz speelt de bal door. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski passt de bal in één keer door. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś geeft een hoge lob. Galikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz Poznań 80%, Gieschewald 20%.
Kolejorz Poznań - Gieschewald 0:5