Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
getto102 Pijane Parówki
5Defensive4DEF Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Ayibov passt de bal zonder na te denken. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina speelt de bal door. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Başaran met een snelle inworp. Stănică rent richting de bal. Stănică geeft de bal voor. Modan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Pijane Parówki 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Pattavina de bal onder controle te krijgen. Borowy is nu in balbezit. Borowy met een sublieme pass. Başaran is nu in balbezit. Başaran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Słaby is nu in balbezit. Pattavina onderschept slim de pass. Pattavina probeert naar een medespeler te passen. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Soroka met een sublieme pass. Smelik rent richting de bal. Ayibov begaat een overtreding. Ayibov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina passt de bal met de wreef. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan onderschept slim de pass. Modan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Topek trapt de bal weg. Smelik kopt de bal weg. Borowy geeft een hoge lob. Modan is nu in balbezit. Modan draait met de bal, schiet en ... Czarkowski bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Başaran met een snelle inworp. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaran is nu in balbezit. Başaran geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 28%, Pijane Parówki 72%.
getto102 - Pijane Parówki 1:0

48e minuut.
Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattavina rent richting de bal. Pattavina passt de bal met de wreef. Modan is nu in balbezit. Modan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Borowy geeft een lange en hoge pass. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov geeft een hoge lob. Pattavina rent richting de bal. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina onderschept slim de pass. Pattavina speelt de bal door. Modan heeft problemen om de bal te vangen. Modan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Pijane Parówki 2:0

61e minuut.
Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dym is nu in balbezit. Dym passt de bal met de wreef. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Zygierewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrotă komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Smelik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina passt de bal met de wreef. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gómez komt het veld opgelopen. Dębicki komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Simoiu geeft de bal voor. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borowy. Borowy krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ayibov passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Pijane Parówki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 29%, Pijane Parówki 71%.
getto102 - Pijane Parówki 3:0