Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*ManU* Wisła Trzy
352 Tactiek irek
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen good


4e minuut.
Barucco is nu in balbezit. Barucco probeert naar een medespeler te passen. Pach bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield is nu in balbezit. Duffield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fontaine rent richting de bal. Fontaine geeft de bal voor. Klungelig pakt Sznaucner de bal. Monferrino rent richting de bal. Monferrino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik passt de bal in één keer door. Duffield rent richting de bal. Antonie is nu in balbezit. Antonie draait met de bal, schiet en ... Opałacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*ManU* - Wisła Trzy 0:1

14e minuut.
Inworp. Żegocki met de inworp. Vegas speelt de bal door. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vegas speelt de bal door. Duffield rent richting de bal. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonie rent richting de bal. Antonie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vegas zal de hoekschop nemen. Monferrino kopt de bal weg. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Antonie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sznaucner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vegas met een snelle inworp. Duffield rent richting de bal. Duffield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sznaucner geeft een hoge lob. Inworp. Barucco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duffield is nu in balbezit. Duffield draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*ManU* - Wisła Trzy 0:2

30e minuut.
Vegas geeft de bal voor. Pach probeert de bal aan de voet te houden. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino draait met de bal, schiet en ... Opałacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*ManU* - Wisła Trzy 0:3

31e minuut.
Kotyurgin speelt de bal door. Vegas is nu in balbezit. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Opałacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Opałacz trapt de bal weg van het doel. Daar is Barucco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barucco speelt de bal door. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino haalt uit met een fantastische trap. Opałacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kozik passt de bal in één keer door. Duffield rent richting de bal. Duffield met een sublieme pass. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino draait met de bal, schiet en ... Opałacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Monferrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monferrino draait met de bal, schiet en ... Opałacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Duffield passt de bal zonder na te denken. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino schiet op doel. Opałacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *ManU* 78%, Wisła Trzy 22%.
*ManU* - Wisła Trzy 0:3

47e minuut.
Monferrino is nu in balbezit. Duffield is nu in balbezit. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*ManU* - Wisła Trzy 0:4

51e minuut.
Daar is Duffield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozik rent richting de bal. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie geeft een lange en hoge pass. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Monferrino kopt de bal weg. Duffield heeft problemen om de bal te vangen. Sidorczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield verovert de bal door een tackle van achteren. Duffield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*ManU* - Wisła Trzy 0:5

62e minuut.
Duffield onderschept slim de pass. Duffield passt de bal met de wreef. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino schiet op doel. Opałacz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Antonie speelt de bal door. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorczuk rent richting de bal. Monferrino verovert de bal door een tackle van achteren. Monferrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Monferrino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaenuri komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Antonie speelt de bal door. Barucco rent richting de bal. Barucco geeft de bal voor. Vegas rent richting de bal. Vegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Opałacz met een harde bal richting middenveld. Fontaine kopt de bal weg. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield haalt uit met een fantastische trap. Opałacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Opałacz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Duffield de bal. Duffield met een sublieme pass. Zaenuri rent richting de bal. Zaenuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Spinelli met een sublieme pass. Kozik rent richting de bal. Kozik passt de bal in één keer door. Zaenuri is nu in balbezit. Zaenuri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kozik met een sublieme pass. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop geeft een lange en hoge pass. Kumaty heeft problemen om de bal te vangen. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Vegas speelt de bal door. Zaenuri rent richting de bal. Duffield rent richting de bal. Duffield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*ManU* - Wisła Trzy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *ManU* 74%, Wisła Trzy 26%.
*ManU* - Wisła Trzy 0:6