Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0050
  • Stadion: Arena sKopana
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26197
MA Cest Caesar KS Zaborze
some_new_3 Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 30.5
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Kałuża rent richting de bal. Chocimierski onderschept slim de pass. Chocimierski met een sublieme pass. Picero is nu in balbezit. Picero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 1:0

7e minuut.
Hajba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pržulj zal de hoekschop nemen. Žunić maakt een snoekduik en kopt de bal. Schabowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 2:0

8e minuut.
Ramírez Brenes heeft problemen om de bal te vangen. Pržulj verovert de bal door een tackle van achteren. Pržulj passt de bal zonder na te denken. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 3:0

9e minuut.
Cebanachi met een sublieme pass. Dzhevizov heeft problemen om de bal te vangen. Pržulj onderschept slim de pass. Pržulj geeft een lange en hoge pass. Žunić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Serrano passt de bal in één keer door. Picero is nu in balbezit. Picero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Žunić de bal. Žunić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pržulj passt de bal in één keer door. Serrano speelt de bal door. Picero is nu in balbezit. Žunić is nu in balbezit. Žunić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 4:0

14e minuut.
Chocimierski rent richting de bal. Chocimierski passt de bal in één keer door. Frena probeert naar een medespeler te passen. Picero is nu in balbezit. Picero haalt uit met een fantastische trap. Schabowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 5:0

17e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Pržulj heeft problemen om de bal te vangen. Pržulj geeft de bal voor. Žunić rent richting de bal. Žunić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chocimierski controleert de bal met de borst. Pozo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fronczewski. Fronczewski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Serrano met een sublieme pass. Žunić is nu in balbezit. Žunić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 6:0

25e minuut.
Dzhevizov rent richting de bal. Dzhevizov geeft een lange en hoge pass. Pržulj geeft een lange en hoge pass. Žunić krijgt zijn hoofd ertegen. Drost verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Luhmann speelt de bal door. Klungelig pakt Pržulj de bal. Pržulj passt de bal in één keer door. Žunić rent richting de bal. Žunić draait met de bal, schiet en ... Schabowy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 7:0

28e minuut.
Dzhevizov rent richting de bal. Picero is nu in balbezit. Ramírez Brenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pržulj met een snel genomen vrije trap. Schabowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pozo kopt de bal weg. Pržulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pržulj geeft de bal voor. Picero kopt de bal weg. Žunić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pržulj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Žunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picero is nu in balbezit. Picero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frena de bal onder controle te krijgen. Schabowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Drost geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chocimierski met een snelle inworp. Serrano geeft een lange en hoge pass. Picero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 8:0

40e minuut.
Luhmann onderschept slim de pass. Luhmann met een sublieme pass. Serrano met een sublieme pass. Daar is Žunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žunić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 9:0

42e minuut.
Picero is nu in balbezit. Picero passt de bal in één keer door. Chocimierski rent richting de bal. Chocimierski schiet op doel. Kałuża probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schabowy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 10:0

43e minuut.
Dzhevizov geeft een hoge lob. Cota bereikt de bal nog maar net als eerste. Cota probeert naar een medespeler te passen. Žunić rent richting de bal. Žunić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pržulj passt de bal zonder na te denken. Daar is Picero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picero passt de bal met de wreef. Žunić is nu in balbezit. Žunić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MA Cest Caesar 19%, KS Zaborze 81%.
MA Cest Caesar - KS Zaborze 10:0

48e minuut.
Serrano geeft de bal voor. Drost heeft problemen om de bal te vangen. Picero bereikt de bal nog maar net als eerste. Picero draait met de bal, schiet en ... Schabowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 11:0

52e minuut.
Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski passt de bal zonder na te denken. Žunić rent richting de bal. Žunić schiet op doel. Drost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Schabowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Picero is nu in balbezit. Picero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Picero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hajba de bal onder controle te krijgen. Chocimierski is nu in balbezit. Žunić rent richting de bal. Žunić schiet op doel. Schabowy bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Schabowy trapt de bal weg. Serrano kopt de bal weg. Pržulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pržulj geeft een hoge lob. Žunić springt en kopt de bal. Schabowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Picero verovert de bal door een tackle van achteren. Picero geeft een hoge lob. Žunić is nu in balbezit. Žunić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 12:0

65e minuut.
Hajba geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chocimierski neemt de hoekschop. Žunić maakt een snoekduik en kopt de bal. Schabowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 13:0

70e minuut.
Cebanachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano met een sublieme pass. Klungelig pakt Žunić de bal. Žunić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 14:0

74e minuut.
Frena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chocimierski met een snelle inworp. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een lange en hoge pass. Schabowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drost probeert de bal met de borst te controleren. Schabowy bokst de bal weg. Drost is nu in balbezit. Picero verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 15:0

79e minuut.
Fronczewski kopt de bal weg. Kałuża heeft problemen om de bal te vangen. Cebanachi geeft de bal voor. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fronczewski kopt de bal weg. Pržulj rent richting de bal. Pržulj probeert naar een medespeler te passen. Žunić is nu in balbezit. Žunić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 16:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pržulj met een snelle inworp. Serrano geeft een hoge lob. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 17:0

89e minuut.
Serrano speelt de bal door. Chocimierski is nu in balbezit. Chocimierski geeft een hoge lob. Žunić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - KS Zaborze 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MA Cest Caesar 19%, KS Zaborze 81%.
MA Cest Caesar - KS Zaborze 18:0