Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.K.S. Victoria Szczawa BractwoPiwne
ALL-IN 2K22.2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 32.6
excellent Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Tălpaciu passt de bal met de wreef. Urdžík is nu in balbezit. Urdžík passt de bal met de wreef. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 1:0

2e minuut.
Matuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Fritsche verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsche passt de bal in één keer door. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Tălpaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu passt de bal zonder na te denken. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 2:0

7e minuut.
Brękus geeft een hoge lob. Tălpaciu kopt de bal weg. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche schiet op doel. bin Abu Jaafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 3:0

14e minuut.
Późniak kopt de bal weg. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche passt de bal in één keer door. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sterescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Urdžík de bal. Urdžík speelt de bal door. Opseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Opseth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Urdžík speelt de bal door. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Późniak de bal onder controle te krijgen. bin Abu Jaafar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 4:0

19e minuut.
Opseth rent richting de bal. Ryjek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opseth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opseth zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Późniak heeft problemen om de bal te vangen. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 5:0

22e minuut.
Spal probeert naar een medespeler te passen. Opseth rent richting de bal. Opseth speelt de bal door. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar bokst de bal weg. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 6:0

24e minuut.
Besora Capell is nu in balbezit. Besora Capell passt de bal in één keer door. Sterescu met een sublieme pass. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu schiet op doel. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Besora Capell met een sublieme pass. Egressy rent richting de bal. Nyilas begaat een overtreding. Nyilas krijgt een gele kaart. Egressy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spal komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rembrak heeft problemen om de bal te vangen. Brękus rent richting de bal. Brękus geeft een hoge lob. Fritsche rent richting de bal. Fritsche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak passt de bal met de wreef. Tălpaciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brękus is nu in balbezit. Brękus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Besora Capell kopt de bal weg. Nyilas speelt de bal door. Daar is Matuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ... Ratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Brękus speelt de bal door. Opseth speelt de bal door. Fritsche heeft problemen om de bal te vangen. Fritsche haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 7:0

37e minuut.
Klungelig pakt Rembrak de bal. Bolesta onderschept slim de pass. Bolesta passt de bal met de wreef. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Brękus probeert de bal met de borst te controleren. Brękus geeft de bal voor. Opseth kopt de bal weg. Daar is Fritsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rembrak rent richting de bal. Urdžík verovert de bal door een tackle van achteren. Urdžík geeft een hoge lob. Fritsche maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Abu Jaafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 8:0

45e minuut.
Późniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krentusz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 37%, BractwoPiwne 63%.
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 8:0

47e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Brękus met een sublieme pass. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tălpaciu rent richting de bal. Krentusz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tălpaciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fritsche kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 9:0

53e minuut.
Daar is Besora Capell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besora Capell passt de bal met de wreef. Opseth met een sublieme pass. Fritsche rent richting de bal. Fritsche schiet op doel. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Brękus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jędrejowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rosset geeft een hoge lob. Opseth rent richting de bal. Opseth probeert naar een medespeler te passen. Fritsche rent richting de bal. Fritsche draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krentusz heeft problemen om de bal te vangen. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 10:0

64e minuut.
Jędrejowski passt de bal met de wreef. Tălpaciu met een sublieme pass. Daar is Fritsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 11:0

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rembrak zal de hoekschop nemen. Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opseth met een snelle inworp. Urdžík rent richting de bal. Urdžík geeft een lange en hoge pass. Tălpaciu springt en kopt de bal. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tălpaciu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Egressy rent richting de bal. Bolesta is nu in balbezit. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 11:1

76e minuut.
Daar is Ryjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opseth rent richting de bal. Opseth geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jędrejowski de bal. Nyilas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nyilas kopt de bal weg. Urdžík rent richting de bal. Urdžík geeft een hoge lob. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 12:1

79e minuut.
Egressy is nu in balbezit. Jędrejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrejowski passt de bal in één keer door. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Urdžík geeft een lange en hoge pass. Krentusz kopt de bal weg. Bolesta speelt de bal door. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu passt de bal in één keer door. Urdžík rent richting de bal. Urdžík geeft de bal voor. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 26%, BractwoPiwne 74%.
K.K.S. Victoria Szczawa - BractwoPiwne 13:1