Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Konfederacja Krakow Ghost Division
532 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


11e minuut.
Daar is Lobão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pracki rent richting de bal. Lobão verovert de bal door een tackle van achteren. Taraday heeft problemen om de bal te vangen. Taraday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pracki controleert de bal met de borst. Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday passt de bal in één keer door. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa met een sublieme pass. Lobão speelt de bal door. Taraday rent richting de bal. Taraday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa met een sublieme pass. Hemrich met een sublieme pass. Castrillón rent richting de bal. Castrillón haalt uit met een fantastische trap. Byra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Urbacz met de inworp. Trela rent richting de bal. Trela passt de bal in één keer door. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Christophe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żelasko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Konfederacja Krakow 63%, Ghost Division 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Konfederacja Krakow - Ghost Division 0:0

51e minuut.
Koziara rent richting de bal. Koziara geeft een hoge lob. Hemrich kopt de bal weg. Daar is Castrillón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castrillón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday passt de bal zonder na te denken. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón draait met de bal, schiet en ... Byra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Bakuła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa geeft de bal voor. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Konfederacja Krakow - Ghost Division 0:1

59e minuut.
Okoduwa met een sublieme pass. Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday schiet op doel. Bakuła probeert de bal aan de voet te houden. Byra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Taraday rent richting de bal. Castrillón is nu in balbezit. Castrillón haalt uit met een fantastische trap. Byra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Radziwon met een sublieme pass. Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal in één keer door. Castrillón is nu in balbezit. Castrillón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Byra trapt de bal weg. Okoduwa kopt de bal weg. Taraday is nu in balbezit. Taraday schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday geeft een lange en hoge pass. Daar is Boczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobão rent richting de bal. Lobão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Konfederacja Krakow - Ghost Division 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Konfederacja Krakow 73%, Ghost Division 27%.
KS Konfederacja Krakow - Ghost Division 0:2