Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Impiccherranno grupa azoty Puławy
impi Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rochowiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castaño met een snelle inworp. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - grupa azoty Puławy 1:0

20e minuut.
Kebab geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñeiro Crespo met de inworp. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak geeft een lange en hoge pass. Toboła bokst de bal weg.

30e minuut.
Burchacki geeft een lange en hoge pass. Kaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Balcerek speelt de bal door. Castaño is nu in balbezit. Castaño geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hinc rent richting de bal. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak speelt de bal door. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Castaño onderschept slim de pass. Castaño speelt de bal door. Frąszczak rent richting de bal. Goupil rent richting de bal. Goupil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Castaño met de inworp. Leppikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppikangas speelt de bal door. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Toboła bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 45%, grupa azoty Puławy 55%.
Impiccherranno - grupa azoty Puławy 1:0

46e minuut.
Leppikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppikangas passt de bal in één keer door. Goupil rent richting de bal. Goupil geeft de bal voor. Frąszczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - grupa azoty Puławy 2:0

53e minuut.
Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak passt de bal in één keer door. Leppikangas is nu in balbezit. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak schiet op doel. Toboła bokst de bal weg.

55e minuut.
Chojka heeft problemen om de bal te vangen. Nawrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki geeft een hoge lob. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Burchacki rent richting de bal. Burchacki passt de bal met de wreef. Leppikangas rent richting de bal. Leppikangas geeft een lange en hoge pass. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Trzopek heeft problemen om de bal te vangen. Leppikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppikangas probeert naar een medespeler te passen. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - grupa azoty Puławy 3:0

72e minuut.
Klungelig pakt Goupil de bal. Leppikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppikangas met een sublieme pass. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Burchacki verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerek is nu in balbezit. Burchacki onderschept slim de pass. Burchacki passt de bal met de wreef. Leppikangas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - grupa azoty Puławy 4:0

87e minuut.
Goupil heeft problemen om de bal te vangen. Goupil haalt uit met een fantastische trap. Frąszczak probeert de bal aan de voet te houden. Leppikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppikangas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ścisłowski kopt de bal weg. Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Mitran geeft een lange en hoge pass. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 23%, grupa azoty Puławy 77%.
Impiccherranno - grupa azoty Puławy 4:0