Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ulan Rebels wyjadaczefc
Normal Tactiek moja
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 27.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Liccardo onderschept slim de pass. Liccardo heeft problemen om de bal te vangen. Liccardo draait met de bal, schiet en ... Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulan Rebels - wyjadaczefc 0:1

39e minuut.
Kulesza rent richting de bal. Kulesza speelt de bal door. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Tuczapski is nu in balbezit. Tuczapski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Smaczny is nu in balbezit. Osiecki rent richting de bal. Osiecki geeft een hoge lob. Liccardo is nu in balbezit. Liccardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ulan Rebels 61%, wyjadaczefc 39%.
Ulan Rebels - wyjadaczefc 0:1

46e minuut.
Osiecki passt de bal in één keer door. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczapski verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczapski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ulan Rebels - wyjadaczefc 0:2

61e minuut.
Tuczapski onderschept slim de pass. Tuczapski passt de bal in één keer door. Osiecki heeft problemen om de bal te vangen. Osiecki haalt uit met een fantastische trap. Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulan Rebels - wyjadaczefc 0:3

65e minuut.
Grzywiński passt de bal in één keer door. Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Liccardo onderschept slim de pass. Liccardo haalt uit met een fantastische trap. Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kalkowski geeft een lange en hoge pass. Tuczapski kopt de bal weg. Klungelig pakt Byrdy de bal. Osiecki is nu in balbezit. Osiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Smaczny geeft een hoge lob. Daar is Byrdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osiecki rent richting de bal. Osiecki haalt uit met een fantastische trap. Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hrabia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Górski rent richting de bal. Górski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Osiecki is nu in balbezit. Osiecki passt de bal met de wreef. Tuczapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczapski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ulan Rebels 64%, wyjadaczefc 36%.
Ulan Rebels - wyjadaczefc 0:3