Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0057
  • Stadion: Vert Isel
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2591
Wyjątkowe Wuje Parsiuk
424 Tactiek 532
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Butacu met een sublieme pass. Świętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Reyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Świętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek onderschept slim de pass. Pyzdra is nu in balbezit. Pyzdra schiet op doel. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - Parsiuk 0:1

13e minuut.
Pyzdra is nu in balbezit. Jędrysik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyzdra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędrysik met een sublieme pass. Rosłoń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reyer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kowalec geeft een hoge lob. Matysek is nu in balbezit. Matysek passt de bal in één keer door. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Garus rent richting de bal. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sulejmani is nu in balbezit. Szczerbaniewicz is nu in balbezit. Sulejmani onderschept slim de pass. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wyjątkowe Wuje - Parsiuk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 56%, Parsiuk 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wyjątkowe Wuje - Parsiuk 1:1

53e minuut.
Januszczak passt de bal in één keer door. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani passt de bal met de wreef. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rosłoń kopt de bal weg. Kraiński kan de bal niet met de borst controleren. Świętek is nu in balbezit. Kraiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kraiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Navarrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędrysik heeft problemen om de bal te vangen. Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik geeft een hoge lob. Komber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sulejmani rent richting de bal. Sulejmani draait met de bal, schiet en ... Gawroński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - Parsiuk 2:1

83e minuut.
Rosłoń rent richting de bal. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete geeft een hoge lob. Sulejmani rent richting de bal. Sulejmani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer passt de bal met de wreef. Tomasek heeft problemen om de bal te vangen. Pyzdra rent richting de bal. Pyzdra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 48%, Parsiuk 52%.
Wyjątkowe Wuje - Parsiuk 2:1