Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parsiuk 19Widzew10
532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Garus probeert naar een medespeler te passen. Syroka is nu in balbezit. Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kraiński met een snelle inworp. Reyer rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kraiński neemt de hoekschop. Reyer is nu in balbezit. Kolendowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Żołopa onderschept slim de pass. Żołopa geeft een lange en hoge pass. Fronczak kopt de bal weg. Szeląg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szeląg geeft een lange en hoge pass. Gawroński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz onderschept slim de pass. Rosłoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosłoń krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parsiuk 43%, 19Widzew10 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Parsiuk - 19Widzew10 0:0

51e minuut.
Kolendowicz met een sublieme pass. Czysty heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matysek. Matysek krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Garus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żołopa de bal. Żołopa speelt de bal door. Reyer is nu in balbezit. Reyer schiet op doel. Kolendowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsiuk - 19Widzew10 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parsiuk 54%, 19Widzew10 46%.
Parsiuk - 19Widzew10 1:0