Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Drętwe Dentki FC Robcal United
442 Tactiek 541
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Celiński speelt de bal door. Skórzewski rent richting de bal. Skórzewski schiet op doel. Cizmă bokst de bal weg.

21e minuut.
Celiński onderschept slim de pass. Bugaj rent richting de bal. Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski haalt uit met een fantastische trap. Cizmă bokst de bal weg. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - FC Robcal United 0:1

23e minuut.
Mazurczak met een snelle inworp. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski probeert naar een medespeler te passen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Drętwe Dentki - FC Robcal United 1:1

24e minuut.
Celiński heeft problemen om de bal te vangen. Suchodolski met een sublieme pass. Ślęczka is nu in balbezit. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş schiet op doel. Kulpa bokst de bal weg.

29e minuut.
Førsund passt de bal zonder na te denken. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajera bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bugaj rent richting de bal. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński speelt de bal door. Skórzewski rent richting de bal. Skórzewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Førsund onderschept slim de pass. Førsund speelt de bal door. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski schiet op doel. Kulpa bokst de bal weg.

42e minuut.
Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb speelt de bal door. Idoraş is nu in balbezit. Førsund is nu in balbezit. Førsund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drętwe Dentki 51%, FC Robcal United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Drętwe Dentki - FC Robcal United 1:1

72e minuut.
Skórzewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urbańczyk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ślęczka speelt de bal door. Førsund heeft problemen om de bal te vangen. Førsund passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konieczko neemt de hoekschop. Urbańczyk rent richting de bal. Urbańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - FC Robcal United 1:2

86e minuut.
Mazurczak geeft de bal voor. Førsund bereikt de bal nog maar net als eerste. Førsund speelt de bal door. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Drętwe Dentki - FC Robcal United 2:2

88e minuut.
Pazoła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konieczko. Pazoła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pazoła met een snel genomen vrije trap. Idoraş rent richting de bal. Idoraş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drętwe Dentki 42%, FC Robcal United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Drętwe Dentki - FC Robcal United 2:2