Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kosiorki Patria Buk
Normal Tactiek 4:3:3-nowe
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 0
weak Schieten tragic
poor Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


1e minuut.
Ćwiąkała passt de bal zonder na te denken. Ejsmont rent richting de bal. Ejsmont met een sublieme pass. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mitura rent richting de bal. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura is nu in balbezit. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trepto rent richting de bal. Kiszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszka met een sublieme pass. Ejsmont is nu in balbezit. Ejsmont geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Kiszka de bal onder controle te krijgen. Trepto is nu in balbezit. Kiszka begaat een overtreding. Kiszka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosiorki 33%, Patria Buk 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kosiorki - Patria Buk 0:0

48e minuut.
Ejsmont rent richting de bal. Ejsmont geeft een lange en hoge pass. Łukasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Háda is nu in balbezit. Kolonko onderschept slim de pass. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko onderschept slim de pass. Kolonko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kosiorki - Patria Buk 1:0

66e minuut.
Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak geeft een hoge lob. Kiszka kopt de bal weg. Ejsmont is nu in balbezit. Ejsmont schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Małyszko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiąkała met de inworp. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura passt de bal zonder na te denken. Siwak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zadylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomella rent richting de bal. Tomella geeft de bal voor. Trepto is nu in balbezit. Trepto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosiorki 32%, Patria Buk 68%.
FC Kosiorki - Patria Buk 1:0