Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki FC Blokersi
4-4-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 17.3
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Lacunza verovert de bal door een tackle van achteren. Altman met een sublieme pass. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 1:0

3e minuut.
Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trung Hồng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oyen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Văduva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 2:0

5e minuut.
Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen passt de bal zonder na te denken. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 3:0

7e minuut.
Oyen onderschept slim de pass. Oyen passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Sancaktaroğlu met de inworp. Páez geeft een lange en hoge pass. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Văduva rent richting de bal. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng schiet op doel. Ciorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 4:0

14e minuut.
Oyen heeft problemen om de bal te vangen. Ochman rent richting de bal. Oyen verovert de bal door een tackle van achteren. Oyen geeft de bal voor. Văduva springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Páez speelt de bal door. Klungelig pakt Sancaktaroğlu de bal. Sancaktaroğlu speelt de bal door. Văduva rent richting de bal. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bromba rent richting de bal. Bromba geeft een hoge lob. Inworp. Sancaktaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văduva geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 5:0

23e minuut.
Micewicz speelt de bal door. Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal met de wreef. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 6:0

26e minuut.
Oyen verovert de bal door een tackle van achteren. Oyen met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez geeft een lange en hoge pass. Trung Hồng springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Banek rent richting de bal. Văduva onderschept slim de pass. Văduva geeft een hoge lob. Trung Hồng krijgt zijn hoofd ertegen. Ciorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 7:0

29e minuut.
Oyen geeft een lange en hoge pass. Bukowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 8:0

31e minuut.
Trung Hồng met een sublieme pass. Banek speelt de bal door. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek onderschept slim de pass. Jopek schiet op doel. Nøkleby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ciorkowski met een sublieme pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Altman probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng speelt de bal door. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 9:0

41e minuut.
Oyen speelt de bal door. Altman kan de bal niet met de borst controleren. Altman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 26%, FC Blokersi 74%.
Stare Pierniki - FC Blokersi 9:0

50e minuut.
Banek is nu in balbezit. Văduva onderschept slim de pass. Văduva met een sublieme pass. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 10:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sancaktaroğlu met een snelle inworp. Szmyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Żelechowski kopt de bal weg. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal met de wreef. Văduva rent richting de bal. Văduva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 11:0

56e minuut.
Văduva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ochman de bal. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 12:0

57e minuut.
Páez speelt de bal door. Micewicz speelt de bal door. Sancaktaroğlu met een sublieme pass. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 13:0

60e minuut.
Inworp. Altman met een snelle inworp. Bukowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 14:0

62e minuut.
Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec passt de bal in één keer door. Văduva met een sublieme pass. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Oyen probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żelechowski. Trung Hồng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oyen wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ciorkowski trapt de bal weg. Sancaktaroğlu geeft een lange en hoge pass. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ochman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Banek de bal onder controle te krijgen. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva schiet op doel. Ciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 15:0

68e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Sancaktaroğlu geeft de bal voor. Daar is Żelechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 16:0

71e minuut.
Altman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oyen de bal. Oyen speelt de bal door. Daar is Trung Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Szmyd geeft een lange en hoge pass. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu geeft een lange en hoge pass. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 17:0

76e minuut.
Oyen met een sublieme pass. Altman probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ... Ciorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 18:0

86e minuut.
Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski passt de bal zonder na te denken. Văduva is nu in balbezit. Văduva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 19:0

87e minuut.
Klungelig pakt Banek de bal. Banek passt de bal met de wreef. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva is nu in balbezit. Văduva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sancaktaroğlu neemt de hoekschop. Żelechowski kopt de bal weg. Bukowiec heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Blokersi 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 16%, FC Blokersi 84%.
Stare Pierniki - FC Blokersi 20:0