Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cedronka Wejherowo Arsenal Wojkowice
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Przerwa rent richting de bal. Przerwa geeft de bal voor. Daar is Krzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Orłoś geeft een lange en hoge pass. Żółkowski rent richting de bal. Boryczka begaat een overtreding. Boryczka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Przyszlak met een sublieme pass. Wantrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki rent richting de bal. Wantrych onderschept slim de pass. Wantrych haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedronka Wejherowo 34%, Arsenal Wojkowice 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cedronka Wejherowo - Arsenal Wojkowice 0:0

56e minuut.
Kubizna onderschept slim de pass. Pietroń rent richting de bal. Pietroń passt de bal in één keer door. Wantrych rent richting de bal. Wantrych geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pochwała onderschept slim de pass. Pochwała geeft een hoge lob. Warszycki kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pochwała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wantrych krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedronka Wejherowo - Arsenal Wojkowice 1:0

79e minuut.
Kubizna met een sublieme pass. Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski passt de bal in één keer door. Dynda is nu in balbezit. Dynda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedronka Wejherowo - Arsenal Wojkowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedronka Wejherowo 37%, Arsenal Wojkowice 63%.
Cedronka Wejherowo - Arsenal Wojkowice 2:0