Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaciaki Jastrzębie ZiomSquad
442moja2 Tactiek 3.0
63% Balbezit 37%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 43.3
adequate Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Mullan rent richting de bal. Buczkowski onderschept slim de pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Iwanicki kopt de bal weg. MacEachan probeert de bal aan de voet te houden. Taniukiewicz met een sublieme pass. Mullan heeft problemen om de bal te vangen. Mullan schiet op doel. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Iwanicki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanicki passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taniukiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan draait met de bal, schiet en ... Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 0:1

35e minuut.
Zlatkov heeft problemen om de bal te vangen. Łazarewicz rent richting de bal. Łazarewicz passt de bal met de wreef. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mullan springt en kopt de bal. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 47%, ZiomSquad 53%.
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 0:1

48e minuut.
Grocholak met een snelle inworp. Taniukiewicz met een sublieme pass. Łazarewicz is nu in balbezit. Łazarewicz geeft een lange en hoge pass. Cabezas springt en kopt de bal. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 0:2

57e minuut.
Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Jakosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serrano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serrano neemt de penalty, wat een uithaal! Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sá Pato met een sublieme pass. Ługowicz speelt de bal door. Taniukiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mullan rent richting de bal. Mullan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Żygus met een snelle inworp. Iwanicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt MacEachan de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Ayala bokst de bal weg.

68e minuut.
Maruca rent richting de bal. Żygus onderschept slim de pass. Żygus speelt de bal door. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayala trapt de bal weg van het doel. Plešnica rent richting de bal. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski geeft de bal voor. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sá Pato kopt de bal weg. Oryszczak rent richting de bal. Grocholak begaat een overtreding. Oryszczak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Taniukiewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert MacEachan de bal onder controle te krijgen. Mullan is nu in balbezit. Mullan draait met de bal, schiet en ... Sá Pato probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz geeft een hoge lob. Taniukiewicz met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taniukiewicz neemt de hoekschop. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 0:3

88e minuut.
MacEachan probeert naar een medespeler te passen. Maruca heeft problemen om de bal te vangen. Maruca speelt de bal door. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 42%, ZiomSquad 58%.
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 0:3