Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posadzone Lisy ZiomSquad
Normal Tactiek 3.0
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten formidable
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Tybora speelt de bal door. Tędzyński rent richting de bal. Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Łazarewicz onderschept slim de pass. Łazarewicz met een sublieme pass. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:1

5e minuut.
Mullan rent richting de bal. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:2

7e minuut.
Tędzyński geeft de bal voor. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz rent richting de bal. Retlewski onderschept slim de pass. Retlewski passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Żygus geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Mullan is nu in balbezit. Mullan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Cabezas de bal. Mullan is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Mełgieś probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leśnik neemt de hoekschop. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:4

14e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik met een sublieme pass. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:5

15e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Roztoczański bokst de bal weg. Machnicki rent richting de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Łazarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Mullan rent richting de bal. Mullan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:6

18e minuut.
Retlewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Słonimski de bal. Słonimski passt de bal met de wreef. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Roztoczański probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:7

19e minuut.
Retlewski rent richting de bal. Retlewski speelt de bal door. Zarzycki rent richting de bal. Mullan is nu in balbezit. Mullan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Groń de bal onder controle te krijgen. Łazarewicz speelt de bal door. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mełgieś geeft een hoge lob. Inworp. Leśnik met de inworp. Mullan is nu in balbezit. Mullan schiet op doel. Roztoczański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:8

43e minuut.
Iwanicki passt de bal zonder na te denken. Łazarewicz probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Mullan is nu in balbezit. Mullan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadzone Lisy 75%, ZiomSquad 25%.
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:8

51e minuut.
Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik speelt de bal door. Machnicki rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:9

56e minuut.
Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Mullan is nu in balbezit. Mullan draait met de bal, schiet en ... Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:10

62e minuut.
Cabezas onderschept slim de pass. Groń is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:11

64e minuut.
Machnicki is nu in balbezit. Cabezas onderschept slim de pass. Mełgieś begaat een overtreding. Cabezas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iwanicki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Żygus is nu in balbezit. Żygus probeert naar een medespeler te passen. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Grocholak geeft de bal voor. Mullan kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Roztoczański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:12

78e minuut.
Groń bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanicki rent richting de bal. Iwanicki geeft een lange en hoge pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas speelt de bal door. Mullan rent richting de bal. Mullan draait met de bal, schiet en ... Roztoczański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:13

86e minuut.
Łazarewicz onderschept slim de pass. Łazarewicz met een sublieme pass. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:14

90e minuut.
Iwanicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Łazarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadzone Lisy 77%, ZiomSquad 23%.
Posadzone Lisy - ZiomSquad 0:14