Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTPN PIŁA Miłe Rekiny
3-5-2 OFF Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 16.7
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gruba geeft een hoge lob. Trzonek kopt de bal weg. Gónzalez Álvarez speelt de bal door. Bataller rent richting de bal. Bataller met een sublieme pass. Kompała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Kamenča heeft problemen om de bal te vangen. Maliszewski is nu in balbezit. Bataller onderschept slim de pass. Bataller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Prosperi rent richting de bal. Prosperi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bataller de bal. Bataller schiet op doel. Kompała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 1:0

13e minuut.
Gruba passt de bal zonder na te denken. Daar is Maliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča haalt uit met een fantastische trap. Skrocki probeert de bal aan de voet te houden. Kompała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kompała met een sublieme pass. Estrada controleert de bal met de borst. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Inworp. Biegun met de inworp. Prosperi speelt de bal door. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller schiet op doel. Kompała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Prosperi geeft de bal voor. Maliszewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kochanowski de bal onder controle te krijgen. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Gónzalez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča draait met de bal, schiet en ... Kompała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prosperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosperi geeft een lange en hoge pass. Bataller rent richting de bal. Bataller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 2:0

29e minuut.
Gónzalez Álvarez speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen. Prosperi probeert naar een medespeler te passen. Bataller rent richting de bal. Bataller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Maliszewski speelt de bal door. Estrada met een sublieme pass. Daar is Bataller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bataller schiet op doel. Maliszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 3:0

31e minuut.
Kamenča is nu in balbezit. Kamenča passt de bal zonder na te denken. Bataller is nu in balbezit. Bataller haalt uit met een fantastische trap. Kompała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 4:0

34e minuut.
Kamenča draait met de bal, schiet en ... Skrocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bataller is nu in balbezit. Bataller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 5:0

34e minuut.
Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosperi is nu in balbezit. Prosperi passt de bal met de wreef. Bataller rent richting de bal. Bataller geeft de bal voor. Paal! Kompała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 6:0

37e minuut.
Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Skrocki met een sublieme pass. Kamenča rent richting de bal. Kamenča draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 7:0

42e minuut.
Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča geeft een lange en hoge pass. Bataller maakt een snoekduik en kopt de bal. Kompała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 8:0

43e minuut.
Estrada passt de bal in één keer door. Bataller is nu in balbezit. Bataller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maliszewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 18%, Miłe Rekiny 82%.
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada passt de bal in één keer door. Gónzalez Álvarez rent richting de bal. Gónzalez Álvarez geeft een hoge lob. Kamenča springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Paulajoki kopt de bal weg. Gónzalez Álvarez kan de bal niet met de borst controleren. Gónzalez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kamenča de bal. Kamenča haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal in één keer door. Bataller kan de bal niet met de borst controleren. Skrocki rent richting de bal. Bataller onderschept slim de pass. Bataller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 10:0

51e minuut.
Mirek probeert naar een medespeler te passen. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal met de wreef. Bataller is nu in balbezit. Bataller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Policht is nu in balbezit. Biegun onderschept slim de pass. Biegun geeft de bal voor. Bataller krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 11:0

54e minuut.
Sadzawicki is nu in balbezit. Bataller verovert de bal door een tackle van achteren. Gónzalez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Kompała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kamenča springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 12:0

55e minuut.
Gowik is nu in balbezit. Bataller verovert de bal door een tackle van achteren. Bataller passt de bal met de wreef. Kamenča rent richting de bal. Kamenča schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Estrada speelt de bal door. Bataller is nu in balbezit. Bataller probeert naar een medespeler te passen. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kompała trapt de bal weg van het doel. Prosperi met een sublieme pass. Bataller rent richting de bal. Bataller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Kamenča kopt de bal weg. Bataller rent richting de bal. Bataller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 13:0

70e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal met de wreef. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 14:0

71e minuut.
Kochanowski is nu in balbezit. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prosperi de bal. Prosperi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biegun met de inworp. Prosperi is nu in balbezit. Prosperi geeft een hoge lob. Bataller krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bataller de bal. Bataller schiet op doel. Kompała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 15:0

79e minuut.
Doeltrap. Kompała met een harde bal richting middenveld. Estrada speelt de bal door. Bataller is nu in balbezit. Bataller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller geeft een lange en hoge pass. Prosperi rent richting de bal. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Gowik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gónzalez Álvarez neemt de hoekschop. Kamenča krijgt zijn hoofd ertegen. Kompała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski geeft de bal voor. Paulajoki geeft de bal voor. Bataller krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Prosperi kopt de bal weg. Daar is Kamenča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenča draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 9%, Miłe Rekiny 91%.
KTPN PIŁA - Miłe Rekiny 15:0