Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mafia Szczecinskie Cietrzewie
Normal Tactiek T4
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Bylok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rákosi rent richting de bal. Rákosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Gavin de bal. Gavin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wasielkiewicz met een sublieme pass. Koszucki kopt de bal weg. Anthonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákosi is nu in balbezit. Gołaś begaat een overtreding. Gołaś krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Echaust is nu in balbezit. Rákosi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosi geeft de bal voor. Anthonsen rent richting de bal. Anthonsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gavin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trieloff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anthonsen kan de bal niet met de borst controleren. Anthonsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rákosi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosi passt de bal in één keer door. Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin draait met de bal, schiet en ... Wasielkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - Szczecinskie Cietrzewie 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mafia 72%, Szczecinskie Cietrzewie 28%.
KS Mafia - Szczecinskie Cietrzewie 0:1

51e minuut.
Rogóż is nu in balbezit. Rogóż geeft een lange en hoge pass. Anthonsen kopt de bal weg. Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin schiet op doel. Wasielkiewicz bokst de bal weg.

54e minuut.
Wasielkiewicz met een sublieme pass. Koszucki kopt de bal weg. Bylok heeft problemen om de bal te vangen. Anthonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kuświk geeft een lange en hoge pass. Beclea kopt de bal weg. Skosogorienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen schiet op doel. Wasielkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wasielkiewicz trapt de bal weg van het doel. Koszucki kopt de bal weg. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen draait met de bal, schiet en ... Wasielkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Anthonsen onderschept slim de pass. Anthonsen speelt de bal door. Gavin rent richting de bal. Gavin haalt uit met een fantastische trap. Wasielkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wasielkiewicz speelt de bal door. Koszucki kopt de bal weg. Daar is Skosogorienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthonsen rent richting de bal. Anthonsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beclea zal de hoekschop nemen. Gavin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Rogóż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rákosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákosi speelt de bal door. Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Echaust rent richting de bal. Koszucki onderschept slim de pass. Koszucki speelt de bal door. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rákosi met een sublieme pass. Daar is Anthonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthonsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gavin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mafia 86%, Szczecinskie Cietrzewie 14%.
KS Mafia - Szczecinskie Cietrzewie 0:1