Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaciaki Jastrzębie Klub Sportowy Łódź
442moja2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 24.8
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Fyda geeft de bal voor. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Buczkowski probeert naar een medespeler te passen. Oryszczak rent richting de bal. Oryszczak geeft de bal voor. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Rutkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Klub Sportowy Łódź 1:0

18e minuut.
Buczkowski onderschept slim de pass. Plešnica rent richting de bal. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Plešnica passt de bal in één keer door. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korycki krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zlatkov geeft de bal voor. Plešnica probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Klub Sportowy Łódź 2:0

30e minuut.
Korycki is nu in balbezit. Korycki geeft een lange en hoge pass. Buczkowski met een sublieme pass. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Flaszka probeert naar een medespeler te passen. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski passt de bal zonder na te denken. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fyda kopt de bal weg. Maruca is nu in balbezit. Maruca passt de bal zonder na te denken. Plešnica rent richting de bal. Plešnica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rutkowski speelt de bal door. Buczkowski kopt de bal weg. Daar is Jaruzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski bokst de bal weg.

43e minuut.
Oryszczak probeert naar een medespeler te passen. Ługowicz geeft een hoge lob. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica draait met de bal, schiet en ... Jaruzelski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fyda rent richting de bal. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 19%, Klub Sportowy Łódź 81%.
Szmaciaki Jastrzębie - Klub Sportowy Łódź 2:0

55e minuut.
Oryszczak probeert naar een medespeler te passen. Buczkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szmatuła de bal onder controle te krijgen. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plešnica rent richting de bal. Plešnica geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaruzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zlatkov passt de bal in één keer door. Daar is Maruca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruca passt de bal in één keer door. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Klub Sportowy Łódź 3:0

63e minuut.
Fyda is nu in balbezit. Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Buczkowski probeert naar een medespeler te passen. Plešnica rent richting de bal. Plešnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano kan de bal niet met de borst controleren. Serrano speelt de bal door. Plešnica rent richting de bal. Plešnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Serrano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Louboutin komt het veld opgelopen. Rutkowski met een harde bal richting middenveld. Oryszczak kopt de bal weg. Louboutin rent richting de bal. Louboutin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Maruca onderschept slim de pass. Maruca met een sublieme pass. Louboutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak passt de bal zonder na te denken. Buczkowski speelt de bal door. Louboutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Louboutin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Flaszka is nu in balbezit. Maruca verovert de bal door een tackle van achteren. Maruca geeft de bal voor. Louboutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Louboutin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Klub Sportowy Łódź 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 15%, Klub Sportowy Łódź 85%.
Szmaciaki Jastrzębie - Klub Sportowy Łódź 4:0