Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0065
  • Stadion: FC Suns Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2975
FC Suns Piekarnia
5-3-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 21.4
solid Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen weak


5e minuut.
Gras passt de bal met de wreef. Stopa is nu in balbezit. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopa verovert de bal door een tackle van achteren. Stopa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Halik trapt de bal weg. Gras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cheuk Wing de bal onder controle te krijgen. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Maciąg geeft een hoge lob. Gras rent richting de bal. Gras passt de bal met de wreef. Stopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski probeert naar een medespeler te passen. Stopa is nu in balbezit. Stopa haalt uit met een fantastische trap. Halik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 1:0

25e minuut.
Gras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Powieczko de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gras neemt de hoekschop. Cheuk Wing maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski geeft de bal voor. Micewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Romanowicz controleert de bal met de borst. Gomułka onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorawski. Gorawski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gorawski speelt de bal door. Stopa rent richting de bal. Stopa speelt de bal door. Daar is Cheuk Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Wing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 2:0

36e minuut.
Gras is nu in balbezit. Gras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheuk Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Wing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Suns 26%, Piekarnia 74%.
FC Suns - Piekarnia 3:0

51e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft een hoge lob. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopa onderschept slim de pass. Stopa schiet op doel. Halik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szpakowski de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 4:0

55e minuut.
Klungelig pakt Cheuk Wing de bal. Cheuk Wing probeert naar een medespeler te passen. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopa verovert de bal door een tackle van achteren. Stopa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Gorawski passt de bal met de wreef. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap. Halik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 5:0

62e minuut.
Łopata met een sublieme pass. Cheuk Wing speelt de bal door. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Stopa is nu in balbezit. Stopa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 6:0

66e minuut.
Boczkowski rent richting de bal. Cheuk Wing is nu in balbezit. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski passt de bal in één keer door. Cheuk Wing is nu in balbezit. Stopa rent richting de bal. Stopa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gras met een snelle inworp. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Micewicz de bal. Stopa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Micewicz geeft de bal voor. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft de bal voor. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cheuk Wing is nu in balbezit. Boczkowski probeert naar een medespeler te passen. Gorawski is nu in balbezit. Stopa rent richting de bal. Stopa schiet op doel. De bal raakt de paal. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 7:0

84e minuut.
Cheuk Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Łopata begaat een overtreding. Cheuk Wing raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusoiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheuk Wing is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gras neemt de hoekschop. Stopa heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing schiet op doel. Halik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Piekarnia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Suns 25%, Piekarnia 75%.
FC Suns - Piekarnia 8:0