Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Łódź Górna FC WOJTEK D 7
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jankowiak passt de bal met de wreef. Daar is Wleklak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wleklak geeft een hoge lob. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frankiewicz. Łomiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Łomiński kan niet meer verder spelen. Marszal komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Ogiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Pietrucha de bal. Ziobro is nu in balbezit. Pietrucha is nu in balbezit. Pietrucha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kucharski geeft een hoge lob. Siódmiak rent richting de bal. Giernatowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giernatowski krijgt een gele kaart. Siódmiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siódmiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koźlik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 0:1

13e minuut.
Wałkiewicz is nu in balbezit. Dejko rent richting de bal. Dejko geeft de bal voor. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 0:2

21e minuut.
Dejko is nu in balbezit. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wleklak verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 0:3

26e minuut.
Frankiewicz is nu in balbezit. Frankiewicz passt de bal in één keer door. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak geeft een lange en hoge pass. Pietrucha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Raj rent richting de bal. Kucharski onderschept slim de pass. Kucharski passt de bal zonder na te denken. Ziobro rent richting de bal. Ziobro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wleklak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dejko. Wleklak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wleklak kan niet meer verder spelen. Klonecki komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski onderschept slim de pass. Kucharski passt de bal met de wreef. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódź Górna 65%, FC WOJTEK D 7 35%.
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 0:3

49e minuut.
Ziobro is nu in balbezit. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dejko. Klonecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Klonecki kan niet meer verder spelen. Petrzak komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wałkiewicz onderschept slim de pass. Frankiewicz rent richting de bal. Marszal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marszal krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Frankiewicz geeft een hoge lob. Siódmiak is nu in balbezit. Met opzet legt Giernatowski zijn tegenspeler op de grond. Giernatowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Petrzak probeert naar een medespeler te passen. Marszal rent richting de bal. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Macharski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Wałkiewicz is nu in balbezit. Dejko onderschept slim de pass. Dejko probeert naar een medespeler te passen. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha schiet op doel. Koźlik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 0:4

71e minuut.
Wałkiewicz geeft de bal voor. Konarzewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tyburski de bal. Pietrucha is nu in balbezit. Pietrucha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Krauze passt de bal zonder na te denken. Daar is Jankowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 1:4

83e minuut.
Frączak met een snelle inworp. Marszal is nu in balbezit. Marszal passt de bal in één keer door. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szczygieł trapt de bal weg van het doel. Petrzak kopt de bal weg. Frankiewicz rent richting de bal. Jankowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódź Górna 42%, FC WOJTEK D 7 58%.
RTS Widzew Łódź Górna - FC WOJTEK D 7 2:4