Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0067
  • Stadion: |Unity| Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2823
|Unity| Ruch_Chorzów_1920
|Jedność| Tactiek 343
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 16.1
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vintilă speelt de bal door. Havránek rent richting de bal. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti schiet op doel. Nastula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 1:0

6e minuut.
Vintilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Rybnik de bal. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti draait met de bal, schiet en ... Nastula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 2:0

10e minuut.
Lewy met een sublieme pass. Milla is nu in balbezit. Milla passt de bal met de wreef. Szokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokola geeft een lange en hoge pass. Nastula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma speelt de bal door. Szokola speelt de bal door. Havránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Havránek haalt uit met een fantastische trap. Nastula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cilenti rent richting de bal. Cilenti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 3:0

14e minuut.
Vintilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szokola is nu in balbezit. Szokola geeft de bal voor. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Havránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Havránek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szokola passt de bal in één keer door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki geeft een hoge lob. Daar is Cilenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilenti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vintilă met een sublieme pass. Ortigoza heeft problemen om de bal te vangen. Ortigoza geeft de bal voor. Cilenti controleert de bal met de borst. Cilenti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Vintilă met een snelle inworp. Szokola rent richting de bal. Szokola passt de bal met de wreef. Havránek is nu in balbezit. Havránek draait met de bal, schiet en ... Nastula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Vintilă met de inworp. Szokola speelt de bal door. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cilenti rent richting de bal. Cilenti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Drewicz trapt de bal weg. Vintilă kopt de bal weg. Rybnik is nu in balbezit. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 4:0

28e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Rybnik rent richting de bal. Havránek rent richting de bal. Havránek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ortigoza geeft een lange en hoge pass. Szokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokola passt de bal met de wreef. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garbutt met de inworp. Szokola is nu in balbezit. Szokola geeft de bal voor. Klungelig pakt Pełka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 5:0

40e minuut.
Cilenti heeft problemen om de bal te vangen. Cilenti passt de bal in één keer door. Pełka is nu in balbezit. Havránek onderschept slim de pass. Havránek draait met de bal, schiet en ... Nastula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 6:0

41e minuut.
Słoma passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garbutt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cilenti rent richting de bal. Cilenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bettazzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Cilenti de bal. Havránek is nu in balbezit. Cilenti rent richting de bal. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: |Unity| 16%, Ruch_Chorzów_1920 84%.
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 6:0

46e minuut.
Pamuła met een sublieme pass. Klungelig pakt Mak de bal. Inworp. Vintilă met een snelle inworp. Szokola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Havránek kopt de bal weg. Daar is Cilenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilenti met een sublieme pass. Havránek probeert de bal met de borst te controleren. Havránek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Lewy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal zonder na te denken. Havránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Havránek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Szokola passt de bal in één keer door. Garbutt is nu in balbezit. Garbutt passt de bal met de wreef. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti draait met de bal, schiet en ... Nastula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Szokola passt de bal zonder na te denken. Garbutt is nu in balbezit. Garbutt passt de bal in één keer door. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vintilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvarado de bal. Szokola met een sublieme pass. Havránek is nu in balbezit. Havránek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. Kucfir geeft een lange en hoge pass. Havránek kopt de bal weg. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. Paal! De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okutman komt het veld opgelopen. Primieri komt het veld opgelopen. Jelikić komt het veld opgelopen. Fioretti komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Garbutt is nu in balbezit. Garbutt geeft een lange en hoge pass. Baraniecki probeert de bal aan de voet te houden. Fioretti rent richting de bal. Fioretti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Słoma passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Kosecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Milla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fioretti rent richting de bal. Fioretti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Primieri probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki rent richting de bal. Garbutt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garbutt krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Primieri met een snelle inworp. Lewy kan de bal niet met de borst controleren. Primieri met een sublieme pass. Jelikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: |Unity| 26%, Ruch_Chorzów_1920 74%.
|Unity| - Ruch_Chorzów_1920 7:0