Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrówkojad Zielonki
nowa taktyka Tactiek 424
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 26
solid Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Fulczyk geeft een hoge lob. Inworp. Daszewski met de inworp. Wyhowski is nu in balbezit. Wyhowski geeft een lange en hoge pass. Nuroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Queirós rent richting de bal. Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas is nu in balbezit. Roy rent richting de bal. Roy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Andryszak de bal onder controle te krijgen. Andryszak met een sublieme pass. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Andryszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roy geeft een hoge lob. Queirós rent richting de bal. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Pomykacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós schiet op doel. Pomykacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Zielonki 1:0

22e minuut.
Queirós met een sublieme pass. Marcisz is nu in balbezit. Kozłowski speelt de bal door. Queirós rent richting de bal. Queirós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Roy speelt de bal door. Wyhowski is nu in balbezit. Wyhowski passt de bal zonder na te denken. Queirós rent richting de bal. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Pomykacz bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Kober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kober geeft de bal voor. Inworp. Arroyo met een snelle inworp. Ormazábal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Brzeski rent richting de bal. Brzeski geeft een hoge lob. Roy kopt de bal weg. Ormazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormazábal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 27%, Zielonki 73%.
Mrówkojad - Zielonki 1:0

50e minuut.
Roy met een sublieme pass. Andryszak is nu in balbezit. Andryszak geeft een lange en hoge pass. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Pomykacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Andryszak kopt de bal weg. Daar is Żulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozłowski speelt de bal door. Marcisz rent richting de bal. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Zielonki 2:0

62e minuut.
Queirós is nu in balbezit. Queirós passt de bal met de wreef. Daar is Kober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Szramka de bal. Queirós rent richting de bal. Queirós geeft een hoge lob. Andryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andryszak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo passt de bal met de wreef. Andryszak met een sublieme pass. Marcisz rent richting de bal. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Nuroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kozłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Żulewski de bal. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Roy kopt de bal weg. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ormazábal. Szramka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szramka kan niet meer verder spelen. Mogiełka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 33%, Zielonki 67%.
Mrówkojad - Zielonki 2:0