Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wodne Hełmy Latający Holender
Normal Tactiek T27
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 25.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé García is nu in balbezit. Delijewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delijewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vill verovert de bal door een tackle van achteren. Vill geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jańczyk de bal. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Vill probeert naar een medespeler te passen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski begaat een overtreding. Hordecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hordecki kan niet meer verder spelen. Buncol komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Vill is nu in balbezit. Vill geeft de bal voor. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Kuryluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wodne Hełmy - Latający Holender 0:1

34e minuut.
Delijewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Posavec met een snelle inworp. Vill heeft problemen om de bal te vangen. Ziomkowski speelt de bal door. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wodne Hełmy 70%, Latający Holender 30%.
Wodne Hełmy - Latający Holender 0:1

46e minuut.
Piconese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé García rent richting de bal. Okno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okno krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Vill bereikt de bal nog maar net als eerste. Posavec heeft problemen om de bal te vangen. Vill geeft de bal voor. Piconese controleert de bal met de borst. Piconese haalt uit met een fantastische trap. Kuryluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tymrowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wodne Hełmy - Latający Holender 0:2

66e minuut.
Posavec met een snelle inworp. Vill is nu in balbezit. Vill met een sublieme pass. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bernabé García verovert de bal door een tackle van achteren. Vill is nu in balbezit. Vill probeert naar een medespeler te passen. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buitenspel voor Przymorski. Goede buitenspelval van de verdediging. McHewitt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tymrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wodne Hełmy - Latający Holender 0:3

80e minuut.
Klungelig pakt Vill de bal. Ziomkowski rent richting de bal. Vill verovert de bal door een tackle van achteren. Piconese rent richting de bal. Piconese haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Okno is nu in balbezit. Okno geeft een hoge lob. Kołos kopt de bal weg. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Okno heeft problemen om de bal te vangen. Skiba onderschept slim de pass. Skiba geeft een lange en hoge pass. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Kuryluk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wodne Hełmy 79%, Latający Holender 21%.
Wodne Hełmy - Latający Holender 0:3