Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0068
  • Stadion: PoBOJoWiSko
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5441
Gumio FC Mks Rock Jarocin
352 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 19
good Schieten average
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Płonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţirtea rent richting de bal. Bajda maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bajda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bajda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Pilarz is nu in balbezit. Palichleb verovert de bal door een tackle van achteren. Palichleb speelt de bal door. Ackermann is nu in balbezit. Ackermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ţirtea met een sublieme pass. Afakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afakan passt de bal met de wreef. Ackermann rent richting de bal. Ackermann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Ligas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apolinarski onderschept slim de pass. Apolinarski geeft de bal voor. Ackermann rent richting de bal. Ackermann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chwiałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Afakan onderschept slim de pass. Afakan met een sublieme pass. Ackermann is nu in balbezit. Ackermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ţirtea passt de bal met de wreef. Afakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skarżyński zijn tegenspeler op de grond. Skarżyński krijgt een gele kaart. Afakan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Afakan kan niet meer verder spelen. Kędzia komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ackermann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Skibicki kopt de bal weg. Ackermann heeft problemen om de bal te vangen. Ackermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ackermann met een sublieme pass. Daar is Kędzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibicki is nu in balbezit. Kędzia onderschept slim de pass. Kędzia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumio FC 39%, Mks Rock Jarocin 61%.
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 1:0

48e minuut.
Doeltrap. Piesiewicz trapt de bal weg. Apolinarski probeert naar een medespeler te passen. Ackermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Kędzia rent richting de bal. Kędzia geeft de bal voor. Pilarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ackermann de bal. Ackermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 2:0

64e minuut.
Piesiewicz trapt de bal weg. Apolinarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Chlorek de bal. Ackermann rent richting de bal. Ackermann draait met de bal, schiet en ... Piesiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is Skarżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ackermann rent richting de bal. Kędzia is nu in balbezit. Ackermann rent richting de bal. Ackermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chlorek kopt de bal weg. Pilarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Czeglédy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski geeft een hoge lob. Ackermann is nu in balbezit. Ackermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumio FC 28%, Mks Rock Jarocin 72%.
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 3:0