Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnaci FC Paszczyniak
korekta_V Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Olbiński kan de bal niet met de borst controleren. Garrido is nu in balbezit. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Daar is Śleszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleszyński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Śleszyński speelt de bal door. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śleszyński neemt de hoekschop. Olszówka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 1:0

10e minuut.
Doeltrap. Bochenek met een harde bal richting middenveld. Łęgowski kopt de bal weg. Olszówka kan de bal niet met de borst controleren. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Przyjemski geeft de bal voor. Olbiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Creangă de bal onder controle te krijgen. Chodacki rent richting de bal. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Deberny kopt de bal weg. Telejko is nu in balbezit. Telejko geeft een hoge lob. Olszówka probeert de bal met de borst te controleren. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. Bochenek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 2:0

22e minuut.
Piskorek geeft een hoge lob. Deberny probeert de bal aan de voet te houden. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny rent richting de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap. Bochenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olszówka rent richting de bal. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 3:0

28e minuut.
Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński passt de bal in één keer door. Szluga rent richting de bal. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Bochenek met een harde bal richting middenveld. Śleszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Deberny de bal. Deberny schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kiełnia verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełnia geeft de bal voor. Deberny rent richting de bal. Deberny schiet op doel. Bochenek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 4:0

35e minuut.
Olszówka geeft de bal voor. Daar is Telejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deberny is nu in balbezit. Deberny schiet op doel. Bochenek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 5:0

38e minuut.
Piskorek kopt de bal weg. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński speelt de bal door. Olszówka rent richting de bal. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wierszewski probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Śleszyński met de inworp. Deberny is nu in balbezit. Deberny geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnaci 43%, FC Paszczyniak 57%.
Magnaci - FC Paszczyniak 5:0

62e minuut.
Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Telejko heeft problemen om de bal te vangen. Olszówka rent richting de bal. Olszówka geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Śleszyński passt de bal in één keer door. Piskorek is nu in balbezit. Piskorek geeft een hoge lob. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński speelt de bal door. Deberny rent richting de bal. Deberny draait met de bal, schiet en ... Bochenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski geeft een lange en hoge pass. Kościński is nu in balbezit. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Śleszyński met een snelle inworp. Garrido is nu in balbezit. Garrido passt de bal met de wreef. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnaci 41%, FC Paszczyniak 59%.
Magnaci - FC Paszczyniak 5:0