Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Turtles Fc Pasiaki
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sławoj is nu in balbezit. Surma onderschept slim de pass. Surma met een sublieme pass. Minár is nu in balbezit. Minár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nawoj is nu in balbezit. Minár onderschept slim de pass. Minár passt de bal met de wreef. Buccauw heeft problemen om de bal te vangen. Buccauw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 1:0

13e minuut.
B. Tóth met een snelle inworp. Mangiagalli is nu in balbezit. Mangiagalli geeft een lange en hoge pass. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Surma met de inworp. Daar is Buccauw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buccauw geeft een lange en hoge pass. Minár maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kosmalski met een snelle inworp. Minár rent richting de bal. Mangiagalli rent richting de bal. Mangiagalli geeft een hoge lob. Buccauw krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radziszewski met een harde bal richting middenveld. Daar is Przybułek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buccauw is nu in balbezit. Buccauw schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radziszewski speelt de bal door. Mangiagalli kopt de bal weg. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Buccauw is nu in balbezit. Dawidziuk is nu in balbezit. Buccauw verovert de bal door een tackle van achteren. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 2:0

21e minuut.
Przybułek speelt de bal door. Miodziek rent richting de bal. Buccauw verovert de bal door een tackle van achteren. Minár is nu in balbezit. Minár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mangiagalli passt de bal zonder na te denken. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma met een sublieme pass. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Minár de bal. Minár schiet op doel. Miodziek probeert de bal aan de voet te houden. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Przybułek is nu in balbezit. Mangiagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Mangiagalli probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 3:0

35e minuut.
Miodziek is nu in balbezit. Mangiagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 4:0

40e minuut.
Dussán is nu in balbezit. B. Tóth geeft een hoge lob. Sklarek heeft problemen om de bal te vangen. Buccauw rent richting de bal. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Inworp. B. Tóth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasak rent richting de bal. Minár onderschept slim de pass. Minár geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 5:0

42e minuut.
Nawoj onderschept slim de pass. Nawoj passt de bal zonder na te denken. B. Tóth geeft een hoge lob. Buccauw rent richting de bal. Buccauw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 20%, Fc Pasiaki 80%.
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 6:0

48e minuut.
Klungelig pakt Sklarek de bal. Mangiagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiagalli geeft een lange en hoge pass. Minár heeft problemen om de bal te vangen. Minár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pohl trapt de bal weg van het doel. Buccauw kopt de bal weg. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár draait met de bal, schiet en ... Radziszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 7:0

59e minuut.
Dussán geeft een lange en hoge pass. Surma rent richting de bal. Surma passt de bal in één keer door. Minár probeert de bal aan de voet te houden. Minár draait met de bal, schiet en ... Radziszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Surma is nu in balbezit. Surma probeert naar een medespeler te passen. Buccauw geeft een lange en hoge pass. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
B. Tóth kopt de bal weg. Bumbescu geeft de bal voor. Dawidziuk controleert de bal met de borst. Minár rent richting de bal. Minár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 8:0

72e minuut.
Nawoj met de inworp. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár probeert naar een medespeler te passen. Buccauw is nu in balbezit. Buccauw schiet op doel. Radziszewski bokst de bal weg.

79e minuut.
Buccauw met een sublieme pass. Mangiagalli speelt de bal door. Daar is Minár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minár draait met de bal, schiet en ... Miodziek probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 9:0

85e minuut.
Surma is nu in balbezit. Surma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nawoj de bal. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Sklarek met een snelle inworp. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 23%, Fc Pasiaki 77%.
Ninja Turtles - Fc Pasiaki 9:0