Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta CF Zbrukane Źródło
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kaszubski met een sublieme pass. Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszek geeft een lange en hoge pass. Rejski rent richting de bal. Rejski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta CF - Zbrukane Źródło 1:0

10e minuut.
Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski is nu in balbezit. Rejski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Świerblewski rent richting de bal. Reyman onderschept slim de pass. Kaszubski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reyman raakt geblesseerd tijdens het duel. Olszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski passt de bal zonder na te denken. Świerblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rzeźniczek geeft een hoge lob. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch speelt de bal door. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta CF 32%, Zbrukane Źródło 68%.
Delta CF - Zbrukane Źródło 1:0

51e minuut.
Mochnacz is nu in balbezit. Mochnacz geeft een hoge lob. Olszewski heeft problemen om de bal te vangen. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Zwojnica rent richting de bal. Kubik onderschept slim de pass. Kubik probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel. Olchawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pach trapt de bal weg. Kaszubski kopt de bal weg. Kubik heeft problemen om de bal te vangen. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rutkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambrożewski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Wojda is nu in balbezit. Rejski is nu in balbezit. Wojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski is nu in balbezit. Rejski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wojda speelt de bal door. Pieszko speelt de bal door. Wojda rent richting de bal. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kubik is nu in balbezit. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Rejski is nu in balbezit. Rejski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pach trapt de bal weg. Kaszubski probeert naar een medespeler te passen. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski haalt uit met een fantastische trap. Pach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta CF 30%, Zbrukane Źródło 70%.
Delta CF - Zbrukane Źródło 1:0