Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokotowskie Siuxy Kolczaste Pancerniki
Byle do przodu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.8
outstanding Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Geisz onderschept slim de pass. Geisz geeft een lange en hoge pass. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kornacki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiersted met de inworp. Di Laura is nu in balbezit. Di Laura schiet op doel. Zakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luzzatti neemt de hoekschop. Hofstetter krijgt zijn hoofd ertegen. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krech heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Luzzatti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pomietło rent richting de bal. Geisz onderschept slim de pass. Geisz geeft de bal voor. Hofstetter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 2:0

8e minuut.
Taborski passt de bal met de wreef. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik passt de bal in één keer door. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 3:0

11e minuut.
Hofstetter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Di Laura de bal. Krech bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura onderschept slim de pass. Di Laura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 4:0

12e minuut.
Geisz passt de bal met de wreef. Luzzatti probeert naar een medespeler te passen. Kubik met een sublieme pass. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hofstetter heeft problemen om de bal te vangen. Di Laura rent richting de bal. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 5:0

15e minuut.
Kornacki geeft een hoge lob. Bobeş kopt de bal weg. Mikliński heeft problemen om de bal te vangen. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kiersted verovert de bal door een tackle van achteren. Kiersted geeft een hoge lob. Kubik geeft de bal voor. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 6:0

19e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz onderschept slim de pass. Geisz passt de bal met de wreef. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 7:0

20e minuut.
Mikliński rent richting de bal. Mikliński passt de bal zonder na te denken. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel. Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 8:0

25e minuut.
Di Laura rent richting de bal. Pomietło speelt de bal door. Klungelig pakt Krech de bal. Di Laura rent richting de bal. Di Laura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 9:0

26e minuut.
Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzatti passt de bal in één keer door. Kubik met een sublieme pass. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Geisz heeft problemen om de bal te vangen. Geisz met een sublieme pass. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 10:0

31e minuut.
Kubik probeert naar een medespeler te passen. Hofstetter rent richting de bal. Daar is Hofstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 11:0

33e minuut.
Mikliński probeert naar een medespeler te passen. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz speelt de bal door. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hofstetter heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Geisz speelt de bal door. Hofstetter is nu in balbezit. Krech rent richting de bal. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 12:0

35e minuut.
Watral probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kornacki geeft de bal voor. Pouso geeft een hoge lob. Hofstetter probeert de bal met de borst te controleren. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik schiet op doel. Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Laura is nu in balbezit. Di Laura draait met de bal, schiet en ... Burza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 13:0

41e minuut.
Bobeş is nu in balbezit. Bobeş passt de bal zonder na te denken. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura is nu in balbezit. Di Laura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kubik verovert de bal door een tackle van achteren. Kubik geeft een lange en hoge pass. Di Laura springt en kopt de bal. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Luzzatti passt de bal in één keer door. Kubik is nu in balbezit. Kubik passt de bal met de wreef. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Zakos de bal. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koulakiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Koulakiotis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hofstetter de bal. Hofstetter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 9%, Kolczaste Pancerniki 91%.
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 14:0

47e minuut.
Luzzatti probeert naar een medespeler te passen. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik passt de bal in één keer door. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 15:0

47e minuut.
Watral heeft problemen om de bal te vangen. Hofstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Di Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura haalt uit met een fantastische trap. Hofstetter probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Daar is Kornacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Di Laura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş met een sublieme pass. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Krech kopt de bal weg. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzatti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Luzzatti rent richting de bal. Luzzatti geeft een lange en hoge pass. Daar is Krech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 16:0

57e minuut.
Burza met een harde bal richting middenveld. Geisz kopt de bal weg. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura rent richting de bal. Di Laura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 17:0

60e minuut.
Inworp. Geisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakos rent richting de bal. Di Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Di Laura geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Taborski passt de bal zonder na te denken. Mikliński rent richting de bal. Mikliński passt de bal met de wreef. Di Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura schiet op doel. Burza bokst de bal weg. Krech probeert de bal aan de voet te houden. Di Laura rent richting de bal. Di Laura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Geisz met de inworp. Di Laura is nu in balbezit. Di Laura probeert naar een medespeler te passen. Geisz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Di Laura passt de bal met de wreef. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter geeft een lange en hoge pass. Geisz is nu in balbezit. Geisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 18:0

68e minuut.
Kubik verovert de bal door een tackle van achteren. Kubik geeft de bal voor. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter schiet op doel. Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Di Laura rent richting de bal. Di Laura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 19:0

73e minuut.
Di Laura rent richting de bal. Krech rent richting de bal. Di Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Di Laura draait met de bal, schiet en ... Burza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 20:0

75e minuut.
Kornacki geeft de bal voor. Pouso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pomietło de bal. Di Laura rent richting de bal. Di Laura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Burza met een harde bal richting middenveld. Luzzatti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Di Laura de bal onder controle te krijgen. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Geisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Laura geeft een lange en hoge pass. Luzzatti rent richting de bal. Luzzatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kubik met een sublieme pass. Klungelig pakt Luzzatti de bal. Luzzatti probeert naar een medespeler te passen. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kiersted zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Geisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hofstetter de bal. Hofstetter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 11%, Kolczaste Pancerniki 89%.
Kokotowskie Siuxy - Kolczaste Pancerniki 21:0