Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zbanowani JUVENTUS Wólka Hyżneńska
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 33
average Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Flakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Flakowski passt de bal zonder na te denken. Tsirigotis probeert naar een medespeler te passen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:1

7e minuut.
Sambor is nu in balbezit. Bambrowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karalus. Karalus krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Opsenica is nu in balbezit. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica verovert de bal door een tackle van achteren. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Muszarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:2

11e minuut.
Nawrot passt de bal zonder na te denken. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus begaat een overtreding. Karalus krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

13e minuut.
Tsirigotis passt de bal in één keer door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. Jadanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakochany geeft een hoge lob. Muszarski bokst de bal weg.

18e minuut.
Jadanowski kopt de bal weg. Zakochany is nu in balbezit. Zakochany passt de bal in één keer door. Daar is Opsenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Muszarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Goleśniewski kopt de bal weg. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Muszarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bambrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szerfen komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Wilimowski passt de bal in één keer door. Bączek is nu in balbezit. Opsenica verovert de bal door een tackle van achteren. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Muszarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbanowani 65%, JUVENTUS Wólka Hyżneńska 35%.
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:3

48e minuut.
Flakowski is nu in balbezit. Flakowski speelt de bal door. Jadanowski is nu in balbezit. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Flakowski passt de bal met de wreef. Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica verovert de bal door een tackle van achteren. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Muszarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:4

52e minuut.
Inworp. Cimuszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bączek is nu in balbezit. Flakowski onderschept slim de pass. Flakowski draait met de bal, schiet en ... Muszarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zakochany onderschept slim de pass. Zakochany geeft een lange en hoge pass. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Muszarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:5

59e minuut.
Bączek rent richting de bal. Flakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Flakowski passt de bal met de wreef. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Muszarski speelt de bal door. Tsirigotis kopt de bal weg. Cimuszek heeft problemen om de bal te vangen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Muszarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Flakowski speelt de bal door. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:6

83e minuut.
Jadanowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flakowski is nu in balbezit. Flakowski geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbanowani 69%, JUVENTUS Wólka Hyżneńska 31%.
zbanowani - JUVENTUS Wólka Hyżneńska 0:6