Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huana team CPN Poryjewo
pożyczona Tactiek poli
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 44.4
solid Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Gręda probeert naar een medespeler te passen. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim passt de bal in één keer door. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Prokop met een sublieme pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gręda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reyman raakt geblesseerd tijdens het duel. Prokop komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sadović speelt de bal door. Eprhaim rent richting de bal. Eprhaim passt de bal met de wreef. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Crut rent richting de bal. Crut geeft de bal voor. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. Szmatan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - CPN Poryjewo 1:0

30e minuut.
Eprhaim geeft een lange en hoge pass. Tütüncü is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rolnik. Rolnik krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Eprhaim is nu in balbezit. Eprhaim geeft een lange en hoge pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Szmatan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - CPN Poryjewo 2:0

41e minuut.
Crut kopt de bal weg. Prokop geeft een hoge lob. Cuzino probeert de bal aan de voet te houden. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Walewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 45%, CPN Poryjewo 55%.
huana team - CPN Poryjewo 2:0

56e minuut.
Leśnik probeert de bal met de borst te controleren. Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rolnik. Rolnik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Cuzino geeft de bal voor. Eprhaim is nu in balbezit. Eprhaim passt de bal zonder na te denken. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik schiet op doel. Szmatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tütüncü kopt de bal weg. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gręda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gręda krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Reyman is nu in balbezit. Prokop is nu in balbezit. Prokop passt de bal zonder na te denken. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Walewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Augustyn is nu in balbezit. Augustyn geeft de bal voor. Pojar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prokop probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Cuzino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cuzino krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Eprhaim speelt de bal door. Inworp. Fleury met een snelle inworp. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 42%, CPN Poryjewo 58%.
huana team - CPN Poryjewo 2:0