Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo MastersPL
poli Tactiek 442
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Prokop kopt de bal weg. Kasabov heeft problemen om de bal te vangen. Popiełuszko rent richting de bal. Kasabov verovert de bal door een tackle van achteren. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov onderschept slim de pass. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Środa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 1:0

23e minuut.
Korytkiewicz rent richting de bal. Reyman onderschept slim de pass. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Popiełuszko geeft de bal voor. Inworp. Fleury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov schiet op doel. Środa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Fleury met de inworp. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Balaskó met een sublieme pass. Prokop is nu in balbezit. Prokop met een sublieme pass. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Balaskó passt de bal zonder na te denken. Prokop met een sublieme pass. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel. Środa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 2:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perišić zal de hoekschop nemen. Daar is Kasabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... Środa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 3:0

45e minuut.
Fleury geeft een hoge lob. Daar is Ćwik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Środa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 20%, MastersPL 80%.
CPN Poryjewo - MastersPL 4:0

47e minuut.
Ćwik kopt de bal weg. Klungelig pakt Prokop de bal. Prokop speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Środa bokst de bal weg. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Czułada rent richting de bal. Balaskó onderschept slim de pass. Balaskó geeft een hoge lob. Kasabov rent richting de bal. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 5:0

59e minuut.
Balaskó passt de bal met de wreef. Fleury rent richting de bal. Fleury probeert naar een medespeler te passen. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 6:0

66e minuut.
Del Debbio geeft de bal voor. Reyman controleert de bal met de borst. Prokop met een sublieme pass. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Środa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Perišić speelt de bal door. Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop passt de bal in één keer door. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 7:0

71e minuut.
Daar is Perišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perišić passt de bal in één keer door. Daar is Prokop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokop geeft een hoge lob. Kasabov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasabov rent richting de bal. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 8:0

81e minuut.
Zgrzęda kopt de bal weg. Daar is Prokop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - MastersPL 9:0

86e minuut.
Szklanka kopt de bal weg. Klungelig pakt Prokop de bal. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rękawek geeft een lange en hoge pass. Del Debbio rent richting de bal. Szklanka rent richting de bal. Del Debbio verovert de bal door een tackle van achteren. Del Debbio geeft een lange en hoge pass. Środa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 25%, MastersPL 75%.
CPN Poryjewo - MastersPL 9:0