Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Ignalino RKS Radomiak 24
Defence Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Garsta speelt de bal door. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft de bal voor. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 1:0

4e minuut.
Berstein is nu in balbezit. Berstein passt de bal met de wreef. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge is nu in balbezit. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 2:0

7e minuut.
Berstein speelt de bal door. Fornelos is nu in balbezit. Fornelos passt de bal met de wreef. Tsaprazis kan de bal niet met de borst controleren. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 3:0

11e minuut.
Taxis passt de bal met de wreef. Fornelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelos passt de bal met de wreef. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 4:0

15e minuut.
Klungelig pakt Tsaprazis de bal. Berstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berstein met een sublieme pass. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hodge passt de bal met de wreef. Daar is Berstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berstein speelt de bal door. Tsaprazis heeft problemen om de bal te vangen. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chwastek rent richting de bal. Hodge verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ... Bogacz bokst de bal weg.

21e minuut.
Garsta is nu in balbezit. Berstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berstein passt de bal zonder na te denken. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 5:0

25e minuut.
Berstein is nu in balbezit. Berstein geeft een lange en hoge pass. Tsaprazis controleert de bal met de borst. Tsaprazis schiet op doel. Bogacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 6:0

30e minuut.
Berstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berstein geeft de bal voor. Tsaprazis krijgt zijn hoofd ertegen. Hodge geeft de bal voor. Tsaprazis springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bogacz met een sublieme pass. Kopytko kopt de bal weg. Hodge heeft problemen om de bal te vangen. Hodge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 7:0

33e minuut.
Fornelos passt de bal in één keer door. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge passt de bal in één keer door. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bogacz met een harde bal richting middenveld. Kancia heeft problemen om de bal te vangen. Kopytko speelt de bal door. Hodge is nu in balbezit. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 8:0

45e minuut.
Chwastek heeft problemen om de bal te vangen. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft de bal voor. Tsaprazis krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Twardzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogacz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 22%, RKS Radomiak 24 78%.
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 8:0

47e minuut.
Garsta is nu in balbezit. Berstein geeft een hoge lob. Sędłak kan de bal niet met de borst controleren. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 9:0

53e minuut.
Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berstein zal de hoekschop nemen. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kopytko kopt de bal weg. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge onderschept slim de pass. Hodge geeft een hoge lob. Tsaprazis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornelos met de inworp. Berstein speelt de bal door. Tsaprazis heeft problemen om de bal te vangen. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Taxis met een snelle inworp. Fornelos heeft problemen om de bal te vangen. Fornelos met een sublieme pass. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 10:0

65e minuut.
Hodge passt de bal met de wreef. Berstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berstein passt de bal zonder na te denken. Hodge is nu in balbezit. Hodge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bogacz trapt de bal weg van het doel. Berstein is nu in balbezit. Berstein probeert naar een medespeler te passen. Fornelos geeft de bal voor. Hodge springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tsaprazis probeert naar een medespeler te passen. Berstein met een sublieme pass. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap. Sędłak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 11:0

74e minuut.
Fornelos geeft een hoge lob. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik geeft een lange en hoge pass. Fornelos rent richting de bal. Fornelos geeft de bal voor. Bogacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hodge rent richting de bal. Hodge schiet op doel. Bogacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 12:0

76e minuut.
Fornelos geeft een hoge lob. Twardzik heeft problemen om de bal te vangen. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis schiet op doel. Sędłak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Chwastek de bal. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge passt de bal zonder na te denken. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 13:0

84e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft de bal voor. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ... Bogacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 18%, RKS Radomiak 24 82%.
Sporting Ignalino - RKS Radomiak 24 14:0