Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS WYSOKA Wiolinki
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Suchecki onderschept slim de pass. Suchecki speelt de bal door. Nicpoń is nu in balbezit. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Małkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiltos komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Nicpoń passt de bal in één keer door. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz is nu in balbezit. Raj onderschept slim de pass. Raj schiet op doel. Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS WYSOKA - Wiolinki 0:1

40e minuut.
Koszaliński passt de bal in één keer door. Wiltos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcisz. Wiltos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maziarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chyłek neemt de penalty, wat een uithaal! Szczoczarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS WYSOKA - Wiolinki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WYSOKA 54%, Wiolinki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS WYSOKA - Wiolinki 1:1

58e minuut.
Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński onderschept slim de pass. Kłosiński onderschept slim de pass. Kłosiński met een sublieme pass. Suchecki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiltos maakt een snoekduik en kopt de bal. Maziarz rent richting de bal. Maziarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS WYSOKA - Wiolinki 2:1

66e minuut.
Daar is Dworczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicpoń. Nicpoń krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nicpoń met een sublieme pass. Kalisz rent richting de bal. Kalisz speelt de bal door. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chyłek rent richting de bal. Chyłek geeft een hoge lob. Mamlas kopt de bal weg. Wiltos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WYSOKA 52%, Wiolinki 48%.
KS WYSOKA - Wiolinki 2:1