Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKS Silesia Częstochowa Brykające Trąby
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Gładysz de bal. Gładysz passt de bal zonder na te denken. Kulewski onderschept slim de pass. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS Silesia Częstochowa - Brykające Trąby 1:0

9e minuut.
Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Gościewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gościewicz speelt de bal door. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CKS Silesia Częstochowa - Brykające Trąby 2:0

26e minuut.
Tylka rent richting de bal. Tylka geeft een lange en hoge pass. Ryczek kopt de bal weg. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Ochmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Wichorowski is nu in balbezit. Gościewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski begaat een overtreding. Kulewski krijgt een gele kaart. Gościewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gościewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS Silesia Częstochowa 64%, Brykające Trąby 36%.
CKS Silesia Częstochowa - Brykające Trąby 2:0

52e minuut.
Syrek rent richting de bal. Gładysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysz speelt de bal door. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kulewski probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz is nu in balbezit. Karpów rent richting de bal. Gościewicz onderschept slim de pass. Gościewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kuśnierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierz geeft een lange en hoge pass. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Głodny de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara probeert naar een medespeler te passen. Wichorowski rent richting de bal. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS Silesia Częstochowa 56%, Brykające Trąby 44%.
CKS Silesia Częstochowa - Brykające Trąby 2:0