Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Łódź RTS 1910 ASR Madera
Normal Tactiek 2
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten very good
average Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Straszak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kamionek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Georgescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:1

10e minuut.
Taverne onderschept slim de pass. Taverne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Georgescu de bal. Georgescu draait met de bal, schiet en ... Zdyluś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:2

19e minuut.
Kamionek passt de bal in één keer door. Reks onderschept slim de pass. Straszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:3

25e minuut.
Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu passt de bal zonder na te denken. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Zdyluś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:4

26e minuut.
Georgescu speelt de bal door. Taverne heeft problemen om de bal te vangen. Taverne speelt de bal door. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka verovert de bal door een tackle van achteren. Nelkowski probeert naar een medespeler te passen. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Toscalı geeft een hoge lob. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burchacki is nu in balbezit. Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:5

43e minuut.
Toscalı geeft een lange en hoge pass. Georgescu kopt de bal weg. Skibicki rent richting de bal. Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zdyluś trapt de bal weg. Kostka kopt de bal weg. Georgescu met een sublieme pass. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:6

45e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu passt de bal met de wreef. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź RTS 1910 72%, ASR Madera 28%.
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:6

46e minuut.
Wojtkowiak komt het veld opgelopen. Polkowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Burchacki is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostka met de inworp. Georgescu rent richting de bal. Georgescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:7

51e minuut.
Straszak passt de bal met de wreef. Taverne probeert naar een medespeler te passen. Styczek probeert de bal aan de voet te houden. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski schiet op doel. Zdyluś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zygmunt speelt de bal door. bin Rabin is nu in balbezit. bin Rabin probeert naar een medespeler te passen. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Reks geeft een hoge lob. Inworp. Taverne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wyrzykowski komt het veld opgelopen. Dulewicz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nelkowski kopt de bal weg. Kostka is nu in balbezit. Kostka geeft de bal voor. Georgescu rent richting de bal. Georgescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:8

62e minuut.
Kusak passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostka met een snelle inworp. Georgescu probeert de bal met de borst te controleren. Georgescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wyrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski geeft de bal voor. Georgescu rent richting de bal. Georgescu draait met de bal, schiet en ... Zdyluś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:9

66e minuut.
bin Rabin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rabin probeert naar een medespeler te passen. Taverne speelt de bal door. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:10

69e minuut.
Wyrzykowski geeft een hoge lob. Taverne rent richting de bal. Taverne probeert naar een medespeler te passen. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zdyluś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski met een sublieme pass. Georgescu rent richting de bal. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Skibicki rent richting de bal. Taverne verovert de bal door een tackle van achteren. Taverne speelt de bal door. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. Zdyluś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Litkowski heeft problemen om de bal te vangen. Taverne is nu in balbezit. Taverne passt de bal met de wreef. Polkowski rent richting de bal. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź RTS 1910 77%, ASR Madera 23%.
Widzew Łódź RTS 1910 - ASR Madera 0:10