Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New City FC Borsuk_SQUAD
433 Tactiek 532
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.7
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Klama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawenta is nu in balbezit. Całka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawenta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pawenta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
New City FC - Borsuk_SQUAD 0:1

6e minuut.
Lutka probeert naar een medespeler te passen. Kryszałowicz is nu in balbezit. Marzec maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marzec naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Agioritis verovert de bal door een tackle van achteren. Agioritis geeft een lange en hoge pass. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Agioritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agioritis passt de bal in één keer door. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Knysak rent richting de bal. Knysak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agioritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agioritis speelt de bal door. Klungelig pakt Pawenta de bal. Pawenta draait met de bal, schiet en ... Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New City FC - Borsuk_SQUAD 0:2

20e minuut.
Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klama met een snelle inworp. Agioritis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Olbiński kopt de bal weg. Jopek met een sublieme pass. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. Całka probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klama zal de hoekschop nemen. Agioritis rent richting de bal. Agioritis geeft de bal voor. Pawenta rent richting de bal. Pawenta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Agioritis passt de bal in één keer door. Pawenta rent richting de bal. Pawenta passt de bal in één keer door. Knysak is nu in balbezit. Knysak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Agioritis heeft problemen om de bal te vangen. Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Knysak is nu in balbezit. Knysak haalt uit met een fantastische trap. Chlorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New City FC - Borsuk_SQUAD 0:3

35e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta heeft problemen om de bal te vangen. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta verovert de bal door een tackle van achteren. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Dolibowski geeft een hoge lob. Klama rent richting de bal. Klama geeft een lange en hoge pass. Knysak is nu in balbezit. Knysak geeft een hoge lob. Chlorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New City FC 71%, Borsuk_SQUAD 29%.
New City FC - Borsuk_SQUAD 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smoktunowicz met een snelle inworp. Lutka geeft een hoge lob. Olbiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolibowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Cruz de bal. Cruz speelt de bal door. Agioritis speelt de bal door. Pawenta rent richting de bal. Pawenta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nadbrzeski is nu in balbezit. Nadbrzeski geeft de bal voor. Łomczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klama onderschept slim de pass. Dolibowski rent richting de bal. Klama maakt een afschuwelijke overtreding. Klama krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Doeltrap. Chlorek met een harde bal richting middenveld. Agioritis speelt de bal door. Daar is Pawenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawenta schiet op doel. Paal! Inworp. Simonet komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pawenta verovert de bal door een tackle van achteren. Pawenta geeft een hoge lob. Knysak is nu in balbezit. Knysak schiet op doel. Chlorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górniak komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Górniak is nu in balbezit. Górniak met een sublieme pass. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak geeft een hoge lob. Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New City FC - Borsuk_SQUAD 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New City FC 63%, Borsuk_SQUAD 37%.
New City FC - Borsuk_SQUAD 0:4