Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Chorzów 19R20 FC Zgorzelec
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Hubski probeert naar een medespeler te passen. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski begaat een overtreding. Małaszuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Małaszuk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Czachowski geeft een hoge lob. Raniszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Florczyk de bal. Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hubski is nu in balbezit. Fros bereikt de bal nog maar net als eerste. Fros met een sublieme pass. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fros kopt de bal weg. Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek passt de bal zonder na te denken. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hubski is nu in balbezit. Hubski speelt de bal door. Bałdys rent richting de bal. Małaszuk onderschept slim de pass. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 0:1

25e minuut.
Pacuszka rent richting de bal. Pacuszka passt de bal zonder na te denken. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paluch de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopytko zal de hoekschop nemen. Raniszewski rent richting de bal. Raniszewski passt de bal zonder na te denken. Florczyk geeft de bal voor. Kopytko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Czachowski geeft een lange en hoge pass. Nietupski speelt de bal door. Paluch probeert de bal aan de voet te houden. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Jurczyga is nu in balbezit. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk met een sublieme pass. Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Szadołowicz trapt de bal weg. Jurczyga kopt de bal weg. Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Chorzów 19R20 50%, FC Zgorzelec 50%.
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 0:1

54e minuut.
Nietupski geeft een hoge lob. Bałdys probeert de bal aan de voet te houden. Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Małaszuk geeft de bal voor. Trzebicki heeft problemen om de bal te vangen. Dembski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzebicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka met een sublieme pass. Klungelig pakt Raniszewski de bal. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 1:1

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurczyga de bal onder controle te krijgen. Dembski rent richting de bal. Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 2:1

89e minuut.
Pacuszka probeert naar een medespeler te passen. Raniszewski is nu in balbezit. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski onderschept slim de pass. Raniszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Chorzów 19R20 45%, FC Zgorzelec 55%.
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 2:1