Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Chorzów 19R20 Special Needs Team
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
13 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


39e minuut.
Kopytko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka passt de bal met de wreef. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Chorzów 19R20 - Special Needs Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Chorzów 19R20 66%, Special Needs Team 34%.
Ruch Chorzów 19R20 - Special Needs Team 1:0

50e minuut.
Detmer passt de bal met de wreef. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman met een sublieme pass. Detmer rent richting de bal. Detmer schiet op doel. Szadołowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Florczyk rent richting de bal. Iwan is nu in balbezit. Bachleda speelt de bal door. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bałdys rent richting de bal. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman geeft de bal voor. Szadołowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bałdys probeert naar een medespeler te passen. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka rent richting de bal. Pacuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Szalus trapt de bal weg van het doel. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha passt de bal zonder na te denken. Detmer is nu in balbezit. Detmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Roman rent richting de bal. Bałdys begaat een overtreding. Roman raakt geblesseerd tijdens het duel. Bryński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Detmer is nu in balbezit. Detmer haalt uit met een fantastische trap. Szadołowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Czachowski de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Iwan met de inworp. Gędziak heeft problemen om de bal te vangen. Pulikowski is nu in balbezit. Gędziak onderschept slim de pass. Gędziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pacuszka is nu in balbezit. Pacuszka probeert naar een medespeler te passen. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Chorzów 19R20 - Special Needs Team 2:0

78e minuut.
Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Kopytko onderschept slim de pass. Kopytko geeft de bal voor. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szadołowicz met een harde bal richting middenveld. Ciświcki kopt de bal weg. Gędziak rent richting de bal. Detmer is nu in balbezit. Detmer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

83e minuut.
Pacuszka is nu in balbezit. Pacuszka met een sublieme pass. Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki onderschept slim de pass. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Chorzów 19R20 - Special Needs Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Chorzów 19R20 62%, Special Needs Team 38%.
Ruch Chorzów 19R20 - Special Needs Team 3:0