Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PokładyEssy TP Nogat Malbork
moja Tactiek 442
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 30.8
outstanding Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe onderschept slim de pass. Quispe passt de bal met de wreef. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Inczewski geeft de bal voor. Pálffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gregorczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru met een sublieme pass. Almirón rent richting de bal. Almirón draait met de bal, schiet en ... Chabiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 1:0

9e minuut.
Dymerski is nu in balbezit. McMahon is nu in balbezit. McMahon geeft een hoge lob. Daar is Bicheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chabiera trapt de bal weg. Retig kopt de bal weg. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón passt de bal in één keer door. Bicheru is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski speelt de bal door. Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Almirón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 2:0

18e minuut.
Georgescu passt de bal met de wreef. Bicheru rent richting de bal. Bicheru passt de bal zonder na te denken. Almirón rent richting de bal. Almirón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Almirón onderschept slim de pass. Almirón passt de bal met de wreef. Inczewski rent richting de bal. Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chabiera trapt de bal weg van het doel. Cubelos is nu in balbezit. Cubelos passt de bal zonder na te denken. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig passt de bal in één keer door. Annibaldi is nu in balbezit. Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
McMahon met een sublieme pass. Retig rent richting de bal. Retig speelt de bal door. Almirón is nu in balbezit. Almirón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bicheru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal met de wreef. Bicheru rent richting de bal. Bicheru schiet op doel. Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 3:0

39e minuut.
Cubelos met een snelle inworp. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski met een sublieme pass. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Bicheru de bal. Bicheru speelt de bal door. Almirón rent richting de bal. Almirón schiet op doel. Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 4:0

42e minuut.
Quispe met een sublieme pass. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Retig probeert naar een medespeler te passen. Bicheru rent richting de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Chabiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Tomescu kopt de bal weg. Bicheru rent richting de bal. Tostowski speelt de bal door. Almirón is nu in balbezit. Almirón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 26%, TP Nogat Malbork 74%.
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 4:0

48e minuut.
Dymerski kopt de bal weg. Saleas speelt de bal door. Quispe met een sublieme pass. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 5:0

50e minuut.
Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel. Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 6:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Retig met een snelle inworp. Tostowski speelt de bal door. Klungelig pakt Bicheru de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos passt de bal in één keer door. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chabiera trapt de bal weg. Tostowski rent richting de bal. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bicheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Chabiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 7:0

62e minuut.
Retig speelt de bal door. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Klungelig pakt Dymerski de bal. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos passt de bal met de wreef. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 8:0

65e minuut.
Basiaga kopt de bal weg. Almirón is nu in balbezit. Almirón speelt de bal door. Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Annibaldi heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Almirón rent richting de bal. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chabiera trapt de bal weg van het doel. Tostowski met een sublieme pass. Almirón is nu in balbezit. Almirón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 9:0

70e minuut.
Retig passt de bal met de wreef. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru passt de bal zonder na te denken. Almirón rent richting de bal. Almirón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chabiera trapt de bal weg. Klungelig pakt Dymerski de bal. Cubelos met een sublieme pass. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Chabiera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dymerski rent richting de bal. Pálffy onderschept slim de pass. Almirón rent richting de bal. Almirón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 10:0

77e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski passt de bal met de wreef. Almirón is nu in balbezit. Almirón schiet op doel. Chabiera bokst de bal weg.

79e minuut.
Basiaga geeft de bal voor. Daar is Cubelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubelos geeft een hoge lob. Bicheru rent richting de bal. Bicheru schiet op doel. Chabiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bednarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cubelos verovert de bal door een tackle van achteren. Saleas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cubelos raakt geblesseerd tijdens het duel. Cubelos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tostowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bicheru de bal. Tostowski speelt de bal door. Klungelig pakt Almirón de bal. Almirón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 21%, TP Nogat Malbork 79%.
PokładyEssy - TP Nogat Malbork 10:0